DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.863,521,22
BITCOIN 21638671.68619%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Kadroda düşünülmediği iletildi ama…
18 okunma

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Kadroda düşünülmediği iletildi ama…

Yeni sezona üst üste yaptığı transferlerle hazırlanan Siyah-Beyazlılar, önceki gece PSG’den Cher Ndour’u İstanbul’a getirdi. Başka transferlerin yolunu...

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 07:34
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Kadroda düşünülmediği iletildi ama…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa Ligi Play-Off turuna katılmaya hazırlanan Kara Kartal, PSG’den genç yetenek Cher Ndour’u kadrosuna kattı. 20 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu, Beşiktaş’a bir yıllık kiralık olarak transfer oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Ndour’u Gedson Fernandes ile rekabet ettirecek ve her iki oyuncunun da performansını yükseltmeyi hedefliyor.

FAHRİ KEREM’E YENİ SÖZLEŞME

Beşiktaş, gelecek vadeden genç orta saha oyuncusu Fahri Kerem Ay ile sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzattı. Beşiktaş Futbol Akademisi’nde yetişen Fahri Kerem Ay, kulüp tarafından gelecek vaat eden bir oyuncu olarak görülüyor. Kulüp, genç oyuncunun gelişimine olan inancını yeni sözleşmeyle bir kez daha gösterdi.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar krizi Kadroda düşünülmediği iletildi ama...

ONANA İÇİN KARAR VERİLDİ

Geçen sezon Beşiktaş’a transfer olan Jean Onana, Fransa basınında yer alan haberlere göre takımda kalacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Kamerunlu orta saha oyuncusundan memnun olduğunu ve gelecek sezon da kadroda görmek istediğini belirtti. Onana, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa ve Samsunspor ile oynanan Süper Lig maçlarında oyuna dahil edilmişti.

ABOUBAKAR’LA MAAŞ GERİLİMİ

Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Galatasaray ve Samsunspor maçlarında Aboubakar’a şans vermemişti. Kulüp, Aboubakar’a kadroda yer vermeyeceği bildirmiş ve bonservisi karşılığında alacaklarını kapatmayı teklif etmişti. Ancak Aboubakar, 3 milyon 100 bin Euro’luk alacağını ödemesi halinde takımdan ayrılacağını belirtti. Bu durum, iki taraf arasındaki görüşmeleri tıkama noktasına getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP