DOLAR 34,1146 0.28%
EURO 38,1233 0.16%
ALTIN 2.864,201,24
BITCOIN 21595222.34781%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst ile güzel günlere… Kara bulutları dağıttı!
6 okunma

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst ile güzel günlere… Kara bulutları dağıttı!

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kara bulutları dağıttı! Takım içinde iyi bir kaynaşma sağlayan ve kısa sürede ideal 11’ini oluşturarak gençlere...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 07:35
Beşiktaş'ta Van Bronckhorst ile güzel günlere… Kara bulutları dağıttı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0’lık ezici bir skorla yenerek Turkcell Süper Kupa’yı üçüncü kez müzesine götürdü ve siyah-beyazlılarda büyük bir sevinç yaşandı. Giovanni van Bronckhorst’un gelişiyle birlikte Beşiktaş’ta köklü bir değişim yaşandı. Hollandalı teknik adam, kısa süre içinde takımın hem mental hem de fiziksel olarak gelişimine büyük katkı sağladı.

Van Bronckhorst ve ekibi, etkili iletişimleriyle kısa sürede takımın sevgisini kazandı. Takım içindeki gruplar dağıldı ve oyuncular arasında birlik oluştu. Slovenya kampında zirveye ulaşan takım ruhu ve arkadaşlık, oyuncuların yüzüne yeniden gülümsemeyi getirdi. Her oyuncuya eşit davranan Van Bronckhorst, forma rekabetini artırdı ve ideal kadrosunu hızlıca belirledi. Belirlenen ideal 11, taktiksel fikirlerin sahaya daha hızlı yansımasını sağladı. Galatasaray maçında sergilenen oyun, neredeyse kusursuzdu.

Beşiktaşta Van Bronckhorst ile güzel günlere... Kara bulutları dağıttı

TRANSFERLER TAM İSABET

Van Bronckhorst’un yönetimiyle birlikte takımın genç oyuncuları daha da ön plana çıktı. Semih Kılıçsoy, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Demir Ege Tıknaz, takımın en önemli parçaları haline geldi. Diğer genç oyuncuların da forma inancı arttı.

Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferleri tam isabet oldu. Üç oyuncu da hem fiziksel hem de mental olarak hazır bir şekilde takıma katıldı. Immobile ve Rafa Silva, Galatasaray maçında toplam 3 gol atarken, Paulista da savunmada güven veren bir performans sergiledi. Teknik ekip, yakalanan bu olumlu havayı lige de yansıtmak için çalışmalarına devam ediyor.

 

Beşiktaşta Van Bronckhorst ile güzel günlere... Kara bulutları dağıttı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP