DOLAR 34,0679 -0.1%
EURO 38,1693 0.02%
ALTIN 2.881,570,24
BITCOIN 21798041.33718%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta transfer şov devam ediyor! Sırada 2 yıldız var
13 okunma

Beşiktaş'ta transfer şov devam ediyor! Sırada 2 yıldız var

Süper Lig'de ve Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş, gözünü 2 transfere daha dikti. İngiltere çıkarması yapan yönetim, Chelsea Tottenham’ın yıldız...

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:35
Beşiktaş'ta transfer şov devam ediyor! Sırada 2 yıldız var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, transfer piyasasında hareketli günler geçiriyor. Kulüp, kadrosunu güçlendirmek için iki önemli transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor. İlk olarak Chelsea’nin genç yıldızı Angelo Gabriel için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, ayrıca sol bek pozisyonuna da takviye yapmayı hedefliyor.

Feyyaz Uçar: Avrupa Ligi'nde de iyi işler yapmak istiyoruz daha fazla video için

Omar Colley’le yollar ayrılıyor

Avrupa Ligi’nde Lugano’yu 5-1’lik skorla deviren Beşiktaş’ta önemli bir gelişme yaşandı. Siyah Beyazlılar, tecrübeli stoper Omar Colley ile yollarını ayırdı. 31 yaşındaki futbolcu, PAOK ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamak üzere.

Beşiktaşta transfer şov devam ediyor Sırada 2 yıldız var

Yunan ekibi, Colley’yi transfer etmek için Beşiktaş’tan resmi ayrılık haberini bekliyor. Colley, yakın zamanda Yunanistan’a gidecek.

Transfer şov devam ediyor!

Beşiktaş yönetimi, bir diğer İngiliz devi Tottenham’dan Sergio Reguilon’u kadrosuna katmayı hedefliyor. İspanyol sol bek için görüşmeler devam ediyor.

Beşiktaşta transfer şov devam ediyor Sırada 2 yıldız var

Beşiktaş, iki oyuncunun da transferini satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleştirmek istiyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Avrupa Ligi kura çekiminin ardından transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

‘Son gün!’

Yücel, “Kanat ve bek pozisyonları için arayışlarımız devam ediyordu. Hedeflerimizi belirledik, ancak 14 yabancı oyuncu sınırı nedeniyle kadromuzdan oyuncuları göndermemiz gerekiyor. Bazı oyuncular ayrılmak istemiyor. Yakında güzel haberler duyacaksınız. Birkaç gün içinde yeni transferleri açıklayacağız.

Beşiktaşta transfer şov devam ediyor Sırada 2 yıldız var

Fırsat transferi değil, önceden belirlediğimiz isimler var. Angelo Gabriel gündemimizde. Transfer için son güne kadar süre istediler. Yarın (bugün) onun için son gün. Angelo dışında alternatif bir isim daha var. Sol bek ve kanat transferleri düşünüyoruz. Masuaku’nun gideceği bir durum söz konusu değil. O bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. Önceliğimiz kanat. Sonrasında ise bir fırsat transferi olarak sol bek transferi yapabiliriz. Yarın (bugün) belki de bir transfer duyurusu yapacağız.” dedi.

Tottenham’dan ayrılmaya hazırlanan Sergio Reguilon’un piyasa değeri 15 milyon Euro. Genç sağ kanat oyuncusu Angelo, yeni bir maceraya hazırlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP