DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta son transfer belli oldu!
11 okunma

Beşiktaş'ta son transfer belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona flaş bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı tarihi bir skorla geçerek kupaya uzanmıştı. Van Bronckhorst...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:33
Beşiktaş'ta son transfer belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığı yaratan performansının ardından yeni sezona oldukça iddialı bir başlangıç yaptı. Süper Kupa zaferiyle başlayan sezon, Avrupa Ligi’nde grup aşamasına kalma başarısı ve ligdeki ilk üç haftadaki galibiyetlerle devam etti. Ciro Immobile, Rafa Silva, Cher Ndour ve Joao Mario gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, son olarak transfer sezonunu bir flaş transferle noktalamak üzere.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş’ın hedefinde 18 milyon Euro değerindeki bir kaleci var. Teknik Direktör Giovanni Van Bronckhorst’un raporlarını dikkate alan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda bu önemli transferi gerçekleştirmek için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor.

Ayrıca, Beşiktaş’ın sol bek pozisyonunu güçlendirmek için Milan’da forma giyen Senegalli futbolcu Fode Ballo-Toure ile ilgilenmesi dikkat çekiyor. Relevo’dan Matteo Moretto’nun haberine göre, Beşiktaş, transferin istenen şartlarda gerçekleşmesi durumunda sol bek rotasyonunu genişleterek transfer dönemini tamamlamayı hedefliyor. Deneyimli futbolcu ile geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın da ilgilendiği belirtilmişti. Geçtiğimiz sezonu Fulham’da kiralık olarak geçiren Toure, Milan ile 1 yıl daha sözleşmeli.

Beşiktaşta son transfer belli oldu

Fode Ballo-Toure, 3 Ocak 1997 yılında Fransa’da doğdu. Etkili sol ayağıyla dikkat çeken oyuncu, sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında da görev alabiliyor. Takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro. Ligue 1’de 108 maçta görev alan Toure, 7 bin 573 dakika sahada kaldı ve 3 asist yaptı. 2023-2024 sezonunda ise 8 maçta 224 dakika oynadı ancak gol veya asist katkısı yapamadı. Ballo-Toure’nin kariyerinde Monaco, Lille, Milan ve Fulham gibi önemli kulüpler yer alıyor.

Beşiktaşta son transfer belli oldu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP