DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2334697-0.7681%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta sahne Tayyip Talha Sanuç'un! Uyarı yapıldı…
12 okunma

Beşiktaş'ta sahne Tayyip Talha Sanuç'un! Uyarı yapıldı…

Gabriel Paulista’nın sakatlığı sonrasında Konyaspor karşısında sağ stoperde formayı kimin devralacağı merak konusu oldu Teknik direktör Giovanni van...

ABONE OL
Ekim 16, 2024 07:34
Beşiktaş'ta sahne Tayyip Talha Sanuç'un! Uyarı yapıldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın Gaziantep FK ile oynadığı Süper Lig maçında, 21. dakikada Gabriel Paulista sakatlandı ve yerine Emirhan Topçu oyuna dahil oldu. Maça 11’de başlayan Felix Uduokhai ile birlikte Beşiktaş’ın iki sol ayaklı stoperi maçın geri kalanında sahada mücadele etti. Sağ ayaklı stoper Tayyip Talha Sanuç ise 86. dakikada Ernest Muci’nin yerine oyuna girdi.

Tayyip Talha, bir önceki hafta Kayserispor deplasmanında ilk kez oyuna dahil olmuş ve uzatmalarda 1 dakika süre almıştı. 24 yaşındaki savunmacı, bu sezon oynanan 13 resmi maçtan sadece ikisinde forma şansı buldu ve 2 maçta da kadroda yer alamadı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Tayyip Talha’dan performansını artırmasını istedi. Geçen sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Tayyip Talha, henüz eski performansına ulaşamadı. Gabriel Paulista’nın sakatlığı sonrası Beşiktaş’ta gözler sağ stoper rotasyonuna çevrildi ve Tayyip Talha’nın performansı yakından takip ediliyor.

Beşiktaşta sahne Tayyip Talha Sanuçun Uyarı yapıldı...

Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Gedson Fernandes ve Rafa Silva, bu sezon sergiledikleri uyumla dikkat çekiyor. Gedson Fernandes, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor ve Rafa Silva da transferinin doğru bir tercih olduğunu kanıtladı. Ancak bu iki oyuncunun yükü ağır. Takımın en fazla süre alan oyuncuları olan Portekizliler, 12 maçın tamamında 11’de yer aldı. Gedson, 1037 dakika oynadı ve 6 gol atıp 2 asist yaparak Immobile’den sonra takımın en skorcu oyuncusu oldu.

Rafa Silva da sahada kaldığı sürede olduğu gibi gol katkısında da Gedson’ı takip etti. Yıldız futbolcu, şu ana dek 4 gol atıp 3 asist yaptı ve takımın en çok asist yapan üçüncü oyuncusu oldu.

Beşiktaş’ın Benfica’dan transferi Joao Mario, henüz beklentileri karşılayamadı. Uyum sorunu yaşayan Mario, milli arayı iyi değerlendirdi. Deneyimli oyuncunun, milli ara sonrası daha etkili bir performans sergilemesi bekleniyor. Benfica’da kaptanlık yapmış ve takımına Avrupa’da başarılar kazandıran Mario’dan Beşiktaş’ta da benzer bir performans bekleniyor. Beşiktaş formasıyla 5 maçta 1 asist yapan Joao Mario’nun, takım içinde daha belirgin bir rol üstlenmesi hedefleniyor.

Beşiktaşta sahne Tayyip Talha Sanuçun Uyarı yapıldı...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP