DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2119484-0.51957%
İstanbul
23°

AÇIK

16:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta gözler şimdi lige çevrildi! Savunma dörtlüsü aynı olacak…
8 okunma

Beşiktaş'ta gözler şimdi lige çevrildi! Savunma dörtlüsü aynı olacak…

Beşiktaş’ta Frankfurt yenilgisi sonrası gözler, Gaziantep maçına çevrildi. Teknik ekibin, bu mücadelede; Ersin Destanoğlu, Cher Ndour ve Ernest Muci yerine;...

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:34
Beşiktaş'ta gözler şimdi lige çevrildi! Savunma dörtlüsü aynı olacak…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a karşı evinde 3-1’lik bir yenilgiye uğradıktan sonra, yarın akşam Süper Lig’de Gaziantep deplasmanına çıkacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Kaptan Mert Günok’un omzundaki ağrıları nedeniyle Almanya temsilcisine karşı risk alınmamış ve Ersin Destanoğlu kaleyi korumuştu. Mert’in ağrıları azaldığı ve dünkü antrenmanda salonda çalıştığı için Bronckhorst, Gaziantep’te tecrübeli kalecisini oynatmayı planlıyor.

SAVUNMA HATTI DEĞİŞMİYOR

Savunma dörtlüsü (Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku) aynı kalacak. Orta sahada Gedson Fernandes’in yanında Salih Uçan görev alacak. 10 numarada Rafa Silva oynayacak. Sağ kanatta ise Milot Rashica yine görev alacak, fakat bu sefer Ernest Muci yerine Semih Kılıçsoy’un forma giymesi bekleniyor. Ciro Immobile ise hücum hattında yerini alacak.

Beşiktaşta gözler şimdi lige çevrildi Savunma dörtlüsü aynı olacak...

IMMOBİLE ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş’ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, yeni sezonuna damgasını vurmuştu. Frankfurt maçı öncesine kadar çıktığı 10 maçta 10 gol atarak hem teknik ekibi hem de taraftarları memnun etmişti. Ancak Avrupa Ligi maçında gol atamadı ve ilk yarıda bir penaltıyı kaçırdı. Maç sonrasında takım arkadaşlarından özür diledi ve lige Gaziantep maçıyla beraber kazanmaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı.

GEDSON İÇİN MÜJDE VAR

Gedson Fernandes, Beşiktaş’taki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi. Skorer bir görüntü sergileyen genç yıldız, bu sezon 11 maçta 6 gol ve 1 asistle kariyer rekoru kırdı.

Beşiktaşta gözler şimdi lige çevrildi Savunma dörtlüsü aynı olacak...

MILLİ TAKIMDA YER ALABİLİR

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, Gedson Fernandes’e milli takım kapısının açık olduğunu söyledi. Portekiz basınına konuşan Martinez, genç oyuncunun milli takımdaki performansıyla dikkat çektiğini belirtti. Gedson daha önce Portekiz’in genç milli takımlarında forma giymişti ve A Milli Takım’da 2 kez görev almıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.