DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23186051.39366%
İstanbul
18°

AÇIK

18:14

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un Galatasaray'ı imha planı hazır! Talimatı verdi
6 okunma

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un Galatasaray'ı imha planı hazır! Talimatı verdi

Beşiktaş'ta teknik ekip, yarın akşamki dev maçta kaleyi, Lyon panteri Ersin Destanoğlu’na emanet edecek. Bronckhorst, Ersin’den maç boyunca bu kez...

ABONE OL
Ekim 27, 2024 07:33
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un Galatasaray'ı imha planı hazır! Talimatı verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ı deplasmanda ağırlayacak ve 3 puan hedefliyor. Kartal, UEFA Avrupa Ligi’nde Lyon’u deplasmanda 1-0 yendikten sonra bu galibiyeti derbide de tekrarlamak istiyor. İşte Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un Galatasaray’ı yenmek için hazırladığı planın detayları:

Giovanni van Bronckhorst: Lyon daha fazlasını hak etti ama galibiyet bizim oldu.

Daha fazla video için

Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu, Lyon maçında gösterdiği performansla alkış topladı. 23 yaşındaki kaleci, sakatlıktan yeni dönmesine rağmen, zorlu Lyon maçında kaleyi devraldı ve büyük bir fedakârlık gösterdi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorstun Galatasarayı imha planı hazır Talimatı verdi

Ersin, sadece iki günlük antrenmanın ardından Fransa’ya gitti ve Lyon maçına ilk 11’de başladı. Genç kaleci, performansıyla sahada fark yarattı ve aynı zamanda takımın kaptanı olarak sahaya çıktı. Özellikle ilk yarıda, Lyon’un bulduğu net pozisyonlarda kalesinde devleşti ve kritik kurtarışlarıyla dikkat çekti. Maç boyunca 8 kurtarış yapan Ersin Destanoğlu, Beşiktaş’ın tarihi galibiyetinde önemli bir rol oynadı ve taraftarlardan büyük övgü aldı.

Van Bronckhorst, Ersin’den Galatasaraylı oyunculara geçit vermemesini istedi. Teknik direktör, Mert Günok’un sakatlığı sebebiyle Ersin’e kaleyi emanet edecek. Savunmada Gabriel Paulista’nın yokluğunda, Felix Uduokhai ve Emirhan Topçu’dan da Mauro Icardi ve Victor Osimhen’e pozisyon vermemeleri için talimat verdi.

Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde golleriyle Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu olan ve aynı zamanda ligde gol krallığında zirvede yer alan Ciro Immobile’ye, Galatasaray maçında da teknik heyetin güveni tam. 31 yaşındaki futbolcu, Trendyol Süper Lig’de oynadığı 8 maçın tamamında forma giydi ve 8 gol attı.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorstun Galatasarayı imha planı hazır Talimatı verdi

Immobile, ligde gol perdesini 2. haftada Antalyaspor’a attığı 2 golle açtı. Daha sonra Sivasspor’a, Eyüpspor’a ve Kayserispor’a attığı gollerle gol sayısını artırdı.

Beşiktaş’ın Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı maçta tek golü Immobile attı. Konyaspor’a attığı golle de gol sayısını yükseltti. UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve lig aşamasında toplam 5 maça çıkan tecrübeli futbolcu, Lugano maçında 2 gol kaydetti.

Ciro Immobile, sezon başında oynanan TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray’a attığı 2 golle, siyah-beyazlı formayla ilk derbi golünü attı. Beşiktaş’ın 5-0’lık skorla kazandığı o maçta, Immobile ilk resmi maçında ve ilk derbisinde galibiyet sevinci yaşadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.