DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet sözleri: Takım halinde gelişmemiz gerekiyor
13 okunma

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet sözleri: Takım halinde gelişmemiz gerekiyor

Süper Lig’in 2’nci haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, müsabakanın ardından...

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:34
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet sözleri: Takım halinde gelişmemiz gerekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci haftasında evinde Antalyaspor’u 4-2 yendi. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, basın toplantısında konuştu. İlk maçlarının zorlu geçtiğini belirten Van Bronckhorst, “İç saha maçımızı kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başlangıç zorluydu, önemli olan reaksiyonumuzdu. Fırsatlar yarattık. İkinci yarıya da iyi başlayamadık. Rakibimiz 10 kişi kalınca oyun bizim kontrolümüze geçti. Defansif ve ofansif anlamda öğrenmemiz gereken detaylar var. Hızlı ve güçlü bir takımız. Bugün yedek oyuncularımızdan da katkı aldık. Cher Ndour ve Mustafa Erhan bize güç kattı, Masuaku da enerji getirdi. Hepimiz için güzel bir tecrübe oldu. Yarın dinleneceğiz ve perşembe günü oynayacağımız Lugano maçına hazırlanacağız.” dedi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorsttan galibiyet sözleri: Takım halinde gelişmemiz gerekiyor

Hollandalı teknik adam, taraftarların takıma enerji verdiğini vurgulayarak, “Taraftarınızı arkanızda hissetmek önemlidir. Kulüp için büyük bir güçtür. Takımın gelişimi asla durmamalı. Bugün aç ve enerjik bir takım gördüm. Taraftarımız bize enerji veriyor. Onların enerjisi bizim sahadaki mücadelemizin bir yansıması. Her maç bu enerjiyi taraftarımızdan almamız gerekiyor.” diye konuştu.

Takıma yapılacak takviyeler ve transfer çalışmaları hakkında sorulan soruya Van Bronckhorst, “Transfer dönemi hala devam ediyor. Kulüp olarak en iyi kadroyu oluşturmak için çalışıyoruz. Hala fırsatlar arıyoruz.” cevabını verdi.

Van Bronckhorst, takımın gelişimiyle ilgili olarak ise, “Geçen hafta oynadığımız maçta gol yemedik. Bugün ise 2 gol yedik. Takım olarak gelişmemiz gerekiyor. Savunmanın hücum oyuncularından başladığını düşünüyorum. Gol atıyoruz ama gol yemediğinizde maçı kazanırsınız.” şeklinde görüşlerini paylaştı.

“Bu ligdeki tutkuyu seviyorum.” diyen Van Bronckhorst, “Yeni bir ligdeyim ve geçmiş maçları izledim. Hollanda’da da maçlar izledim. Türkiye Ligi yeni bir kültür. Takımları ve oyuncuları tanıyorum. Saatlerce rakipleri analiz ediyoruz. Bu beni teknik direktör olarak güçlendiriyor. Her maç yeni şeyler öğreniyorum. Burada tutkuyu seviyorum. Bazen biraz fazla ileriye gidiyor. Futbol duygu oyunudur. Futbolda duyguyu kontrol edebilirsek daha başarılı oluruz.” dedi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorsttan galibiyet sözleri: Takım halinde gelişmemiz gerekiyor

Yeni transfer Cher Ndour’un performansı hakkında sorulan soruya Van Bronckhorst, “Ndour’un performansından dolayı mutluyum. Paris Saint-Germain’in neden aldığını anlayabiliyorsunuz. Sezon başından beri sadece 35 dakika oynadı. İstediği yerde değil. Performansından memnunum. Tişört bir totem değil. Aynı renkler denk geliyor. Maç içinde doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Ne giydiğinizden daha önemli. Ama mavi rengi seviyorum.” dedi.

Van Bronckhorst, UEFA Konferans Ligi Play-off turunda karşılaşacakları Lugano maçı hakkında ise şu sözleri söyledi: “Lugano’yu yarından itibaren düşünmeye başlayacağım. İyi bir takım. Biz de iyi hazırlanacağız. İki maç oynayacağız. Perşembe günü final değil. İlk maçta avantajlı skorla dönüp, ikinci maçta iyi bir futbol oynamak istiyoruz. Avrupa farklı bir platform. Oyunda top kaybetmememiz gerekiyor. Tur atlamak istiyoruz. Gruplarda oynayacağımız 8 maç var. İyi takımlara karşı 8 maç oynayacağız. Bizim de hedeflerimiz bu.” diye konuşmasını sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP