DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150116-0.02121%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Gedson ve Rafa Silva fırtınası!
21 okunma

Beşiktaş'ta Gedson ve Rafa Silva fırtınası!

Gecenin açılış golünü atan Gedson Fernandes, ikinci yarıya da Rafa Silva’nın asistini gole çevirerek başladı. Yeni sezona müthiş bir giriş yapan Gedson’a, yeni...

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:35
Beşiktaş'ta Gedson ve Rafa Silva fırtınası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Lugano deplasmanından istediği galibiyeti elde edemese de, rövanş için avantajlı bir skorla Türkiye’ye dönüyor. Siyah-Beyazlılar, hücumda etkili bir oyun sergiledi ancak savunmada bazı eksiklikler yaşadı. Bu mücadelede takımın öne çıkan isimleri, yine performanslarıyla dikkat çekti.

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Gedson Fernandes, karşılaşmanın ilk golünü kaydederek Beşiktaş’ı öne geçirdi. Yıldız orta saha oyuncusu, ilk yarıda attığı golün ardından, ikinci yarıda Rafa Silva’nın asistinde ikinci golünü buldu. Böylece hem Gedson hem de Rafa, Süper Kupa ve Süper Lig’in ardından Avrupa arenasında da gollerine devam ettiler.

Quaresma’dan sonra…

Lugano ağlarına iki gol gönderen Gedson Fernandes, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupası maçında deplasmanda duble yapan ikinci Portekizli oldu. Son olarak Ricardo Quaresma, Aralık 2011’de Maccabi Tel Aviv karşılaşmasında bu başarıya ulaşmıştı. Gedson, bu karşılaşmada aynı zamanda Avrupa kupalarındaki ilk golünü kaydetti. Portekizli oyuncu, son olarak Kasım 2018’de Bayern Münih maçında Avrupa arenasında gol sevinci yaşamıştı.

Beşiktaşta Gedson ve Rafa Silva fırtınası

Sezona kusursuz bir başlangıç yapan Gedson ve Beşiktaş’ın transferdeki isabeti Rafa Silva, dün gece de takımın öne çıkan isimleri oldu.

Taraftarı mest edince…

Rafael Silva, dün geceki performansıyla bir kez daha Beşiktaş taraftarını büyülemeyi başardı. İsviçre’deki karşılaşma sonrasında sahaya giren bir Beşiktaşlı taraftar, tecrübeli futbolcunun boynuna Beşiktaş atkısı takarak sevgisini gösterdi. Silva’nın gecede sergilediği performanstan kesitler, sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP