DOLAR 34,2305 0.06%
EURO 37,9276 0.39%
ALTIN 2.915,24-0,48
BITCOIN 2084337-4.41806%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:15

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin hedefi Avrupa Ligi! Damga vurmak istiyor
7 okunma

Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin hedefi Avrupa Ligi! Damga vurmak istiyor

Kayserispor filelerine gönderdiği 2 golle krallık yarışında Edin Dzeko’yu sollayarak 6 sayıyla zirveye çıkan Ciro Immobile, göz kamaştırıyor. İtalyan...

ABONE OL
Ekim 2, 2024 07:33
Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin hedefi Avrupa Ligi! Damga vurmak istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ciro Immobile, Kayseri’de gösterdiği performansla gol zaferine devam etti. Kara Kartal’ın 3-0’lık galibiyet elde ettiği mücadelede, Immobile ilk yarıda istediği topla buluşmakta zorluk çekerken ikinci yarıda sahneye çıktı. Penaltıdan ilk golünü kaydeden İtalyan santrfor, ardından Rashica’nın asistleriyle iki gol daha ekleyerek takımına büyük bir katkı sağladı. Bu gollerle birlikte, Beşiktaş tarihinde ilk 6 lig maçında 6 gol atan ilk yeni transfer unvanını kazanan Immobile, bu sezon toplamda 10 resmi maçta 10 gol barajını aştı.

Beşiktaş’ın yıldızı Immobile antrenmanda şov yaptı! Muhteşem gol… daha fazla video için

Kayseri’de attığı gollerle birlikte, Immobile Siyah-Beyazlı formayla deplasmanda ilk kez ağları sarstı. Avrupa Ligi’nde Frankfurt karşısında da gol zaferini sürdürmeyi hedefleyen İtalyan süperstar, geçtiğimiz sezon skor üretme konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş’a ilaç gibi geldi. Ligde 7 hafta sonunda 6 golle krallık yarışında zirvede yer alan Immobile’yi, 5 golle Edin Dzeko takip ediyor.

Beşiktaşta Ciro Immobilenin hedefi Avrupa Ligi Damga vurmak istiyor

‘İYİ DEVAM ETMEK ZORUNDA’

Kayserispor’u mağlup ettikleri maçta 2 gol kaydeden Ciro Immobile, müsabaka sonrasında, “Aslında rakibimiz ilk yarıda bize iyi bir baskı uyguladı, çıkmakta zorlandık. Baskıya yeterince cevap veremedik. İkinci yarıda rakibin enerjisi düştü ve daha fazla alan bulduk. Daha yakın oynamaya başladık. Rakibin de yorulmasıyla birlikte daha çok boşluk yakaladık ve kalitemizi ortaya koyduk. Topu daha iyi kullandık. Buraya çok iyi bir başlangıç yaptım. İlk andan itibaren güçlü bir bağ oluştu. En başından beri çok iyi bir uyum yakaladık. Beşiktaş beni çok istedi, ben de gelmeyi çok istedim. Çok güzel bir birliktelik oluyor. İyi başladık, sadece ben değil, herkes çok çalışıyor birbiri için ve bana asist yapıyorlar. Onlara ve herkese teşekkür ediyorum. Umarım böyle devam eder. İyi başladı, iyi devam etmek zorunda” dedi.

GEL BAKALIM FRANKFURT

Avrupa Ligi’ne 4-0’lık Ajax mağlubiyetiyle başlayarak taraftarını üzen Siyah-Beyazlılar, 3-0’lık Kayserispor zaferiyle moral depoladı. İkinci maçında perşembe günü Almanya ekibi Frankfurt’u Tüpraş Stadı’nda ağırlayacak olan Kara Kartal, güçlü rakibini kendi taraftarı önünde yenerek Avrupa’da da çıkışa geçmeyi hedefliyor. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Ajax maçının kadrosunda büyük değişikliklere giderek santraforda Ciro Immobile’ye ve 10 numarada da Rafa Silva’ya görev verecek. Sol önde ise Semih Kılıçsoy’un görev alması bekleniyor. Frankfurt, Almanya Bundesliga’da haftanın son maçında 4-2’lik Holstein Kiel galibiyetiyle ikinci sıraya yerleşti. Bundesliga’nın son sırasındaki rakibini yenerek İstanbul’a formda gelen Frankfurt, güçlü bir rakip olarak karşımıza çıkacak.

AVRUPA MESAİSİ HEMEN BAŞLADI

Süper Lig’de haftanın son maçını 3-0’lık Kayserispor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar, ara vermeden perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a karşı oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Dün akşam saatlerinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idmanda futbolcular taktik çalıştı.

Beşiktaşta Ciro Immobilenin hedefi Avrupa Ligi Damga vurmak istiyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP