DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Brad Friedel ilk kez konuştu: Giovanni van Bronckhorst'la çalışmak çok kolay
12 okunma

Beşiktaş'ta Brad Friedel ilk kez konuştu: Giovanni van Bronckhorst'la çalışmak çok kolay

Beşiktaş yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel ilk kez konuştu. ABD’li futbol adamı, “Giovanni van Bronckhorst, çalışması çok kolay bir teknik direktör. Çok...

ABONE OL
Eylül 8, 2024 07:35
Beşiktaş'ta Brad Friedel ilk kez konuştu: Giovanni van Bronckhorst'la çalışmak çok kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel, uzun süredir konuşmadığı konulara açıklık getirdi. Amerikan futbol adamı, Siyah Beyazlılar’da geçirdiği zamanı ABD basınına anlattı. Friedel, “Görevlerimden biri, transfer edilen ve gönderilen oyuncuların teknik direktörün istediği profille uyumlu olup olmadığını kontrol etmekti. Bunu yaparken de kulübün bütünlüğünü korumaya çalışıyorduk. Gio’yu teknik konularda bilgilendiriyorum. Finansal durumla ilgilenmesi gerekmiyor, bu onun işi değil. Her gün transfer olabilecek veya ayrılabilecek oyuncuları görüşüyoruz. Gio’yla çalışmak çok kolay. Çok düzenli ve sistematik bir çalışma anlayışı var. Ekibi de harika. Antrenman tesislerinde ortamın kaotik olmadığını söyleyebilirim.” dedi.

‘İYİ OYUNCULAR VE KARAKTERLER..’

Beşiktaş’ın sezon başında transfer ettiği futbolculara değinen Brad Friedel, “Yazın Gabriel Paulista, Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi 3 önemli futbolcu transfer ettik. İyi oyuncular olduklarını bilmek kolaydı. Ancak karakterlerinin nasıl olduğunu anlamak için daha detaylı araştırma yapmamız gerekiyordu. Çünkü herkes Beşiktaş ortamına uyum sağlayabilecek karakterde olmayabilirdi. 3 oyuncu da istisnai derecede yetenekli ve iyi karakterli oyuncular, takıma çok faydalı olacaklar. Tabii ki iniş çıkışlar yaşayacaklardır.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP