DOLAR 34,1157 0.28%
EURO 38,1222 0.16%
ALTIN 2.862,591,18
BITCOIN 21642972.33318%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta ara transferde acil operasyon! Fesih görüşmeleri başlayacak…
6 okunma

Beşiktaş'ta ara transferde acil operasyon! Fesih görüşmeleri başlayacak…

Kara Kartal, devre arası için şimdiden çalışmalara başladı. Geçen yıl takımın banko isimleri olan Salih ve Muçi 11’i unuttu. Yeni transfer Can Keleş, 18’e...

ABONE OL
Eylül 20, 2024 07:35
Beşiktaş'ta ara transferde acil operasyon! Fesih görüşmeleri başlayacak…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdikten sonra, devre arası transfer döneminde ise farklı bir strateji benimsemeye hazırlanıyor. Bu sefer transferlerden ziyade, mevcut kadroyu yeniden yapılandırmayı hedefliyorlar. Orta sahada yoğun bir rekabet yaşandığı için, bu bölgedeki bazı oyuncuların takımdan ayrılacağı tahmin ediliyor.

Salih Uçan ve Ernest Muçi gibi tecrübeli isimler geçen sezon düzenli olarak forma şansı bulamadı. Yeni transfer Can Keleş de henüz kendini gösterme fırsatı yakalayamadı. Ndour, Onana, Chamberlain ve Zaynutdinov gibi isimler de kadroda yer bulabilmek için mücadele ediyor. Teknik ekip, devre arası transfer döneminde bu oyuncuların takımdan ayrılacağı ve boşalan yerlerin başka bölgelere takviye olarak kapatılacağı kanaatine varmış gibi görünüyor.

Beşiktaşta ara transferde acil operasyon Fesih görüşmeleri başlayacak...

Ayrılacak oyuncularla görüşmeler başlamak üzere. Beşiktaş yönetimi, transfer döneminde zaman kaybetmemek için bu oyuncuların kulüp bulması için çaba gösterecek.

Beşiktaş, yaz transfer döneminde sol bek pozisyonunu güçlendiremedi. Bu eksikliği devre arası transfer döneminde gidermeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Ajax’ın Brezilyalı oyuncusu Mauro Junior’ı gündemine aldı. PSV’nin Mauro Junior için 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.