DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22450300.2817%
İstanbul
23°

AÇIK

16:19

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Ajax depremi! Hezimet sonrası bileti kesildi
4 okunma

Beşiktaş'ta Ajax depremi! Hezimet sonrası bileti kesildi

Beşiktaş'ın 4-0'lık Ajax mağlubiyetinin ardından taşlar yerinden oynamaya başladı. Giovanni van Bronckhorst'un Gedson ve Rafa'nın bölgelerini değiştirmesi...

ABONE OL
Eylül 28, 2024 10:34
Beşiktaş'ta Ajax depremi! Hezimet sonrası bileti kesildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’a karşı ağır bir yenilgi alarak turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı. 4-0’lık skorla sahadan ayrılan Siyah-Beyazlılar, maç boyunca etkili olamadı ve rakibine birçok gol fırsatı verdi. Mağlubiyetin ardındaki nedenler ise dikkat çekici.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, maçta Onana ve Al-Musrati’yi ilk 11’de sahaya sürdü. Ancak bu tercih, beklediği dinamizmi ortaya koyamadı. Bu iki oyuncu, maç boyunca faul yapmadan oynadı ve top kazanma konusunda da etkili olamadı.

Beşiktaş’ın savunmada yaşadığı zafiyet de gözlerden kaçmadı. Ajax 4 gol atarken 5 kez de Mert Günok’u zorladı. Beşiktaş ise maç boyunca isabetli şut çekemedi. Takım savunmasının gösterdiği zayıflık, defans oyuncularını da zor durumda bıraktı.

Van Bronckhorst’un Gedson ve Rafa Silva’yı sahaya sürmesi de beklenen etkiyi yaratmadı. Her iki oyuncu da maç boyunca etkisiz kaldı. Kanat oyuncusu eksikliği ise Beşiktaş’ın en büyük sorunlarından biri olarak öne çıktı. Yaz transfer döneminde takıma katılan Joao Mario, iki maçın ardından kulübeye çekildi.

17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu’nun ilk 11’de başlaması da tartışmalara yol açtı. Genç oyuncu, Ajax deplasmanında beklenen performansı gösteremedi. Kulübede ise birçok deneyimli oyuncu şans beklerken, bazıları ise Van Bronckhorst tarafından unutuldu.

Jean Onana’nın ise ocak ayında takımdan gönderilmesi bekleniyor. Kamerunlu oyuncu, yaz transfer döneminde satış listesindeydi ancak Van Bronckhorst’un isteği üzerine takımda kaldı. Ancak beklenen performansı gösteremeyen Onana’nın, ocak ayında Beşiktaş’tan ayrılacağı tahmin ediliyor.

Beşiktaşta Ajax depremi Hezimet sonrası bileti kesildi

Beşiktaşta Ajax depremi Hezimet sonrası bileti kesildi

Beşiktaşta Ajax depremi Hezimet sonrası bileti kesildi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.