DOLAR 34,2517 0.08%
EURO 37,6255 0.33%
ALTIN 2.872,580,11
BITCOIN 2081002-2.15143%
İstanbul
23°

KAPALI

05:39

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaşlı Al-Musrati'den flaş emeklilik kararı! Resmen açıkladı 'Pişmanım ama kontrolüm dışında'
10 okunma

Beşiktaşlı Al-Musrati'den flaş emeklilik kararı! Resmen açıkladı 'Pişmanım ama kontrolüm dışında'

Yeni sezona fırtına gibi başlayan ancak son haftalarda o başlangıcın devamını getiremeyen Beşiktaş'ın Libyalı yıldızı Al-Musrati'den, ülkesi basınında flaş bir...

ABONE OL
Ekim 8, 2024 09:33
Beşiktaşlı Al-Musrati'den flaş emeklilik kararı! Resmen açıkladı 'Pişmanım ama kontrolüm dışında'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Libya Milli Takımı’nın önemli oyuncularından Al-Musrati, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde oynanacak iki maç öncesinde şaşırtıcı bir karar alarak milli takımdan emekli olduğunu duyurdu. Ailevi sebeplerle bu kararı aldığını belirten Al-Musrati, milli takımın mevcut durumundan oldukça rahatsız olduğunu dile getirdi.

Al-Musrati, daha önce de kamp yorgunluğu sebebiyle milli takıma katılmaktan çekinmişti. Al-Ahrar isimli bir televizyon kanalına verdiği röportajda emeklilik kararını açıklayan oyuncu, federasyonu sert sözlerle eleştirdi. “Koşullar hiç uygun değil” diyen Al-Musrati, ülkesine ve halkına hizmet etmek istediğini ancak mevcut şartların bunu engellediğini vurguladı.

Beşiktaşlı Al-Musratiden flaş emeklilik kararı Resmen açıkladı Pişmanım ama kontrolüm dışında

Al-Musrati, kamp koşullarının yetersiz olduğunu ve milli takıma gelen birçok kişiyi tanımadığını belirtti. “Her kampta yeni yüzler görüyoruz, çoğu zaman tanımadığımız insanlar bizi uçakta eşlik ediyor. Örneğin, 2019 Afrika Kupası Elemeleri’nde Nijerya maçında özel bir uçakla seyahat etmiştik. Otele vardığımızda inşaat çalışmaları nedeniyle koşulların çok kötü olduğunu görünce şok olmuştuk.” diyen Al-Musrati, bu durumun oyuncuların performansını olumsuz etkilediğini söyledi.

Yöneticileri de eleştiren Al-Musrati, “Antrenmandan sonra makinelerin gürültüsü nedeniyle uyuyamıyorduk. Önemli bir maç öncesinde uyku eksikliği bizi çok etkiliyordu. Yetkililer oyuncular için en iyi koşulları sağlamak için herhangi bir çaba göstermedi. Bu, normalde tüm takımların yaptığı bir şey. Kulüplerimizde yaşamadığımız bu olumsuz durum, takımın kulüpten daha iyi olması gerekirken tam tersine daha kötü olmasına neden oldu. Üstelik yöneticilerin çoğu İngilizce bile konuşamıyor, bu yüzden oyuncular havaalanında idari işlemler için tercümanlık yapıyor. Milli takımda yaşanan kaosun sorumlusu yöneticilerdir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP