DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beşiktaş'a transferde durmak yok! PSG'nin yıldızı önerildi…
14 okunma

Beşiktaş'a transferde durmak yok! PSG'nin yıldızı önerildi…

Birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş, transferde frene basmıyor. Siyah-beyazlı ekibe, Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu önerildi. İşte...

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 07:35
Beşiktaş'a transferde durmak yok! PSG'nin yıldızı önerildi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak, Fransız devinin PSG’den bir yıldız futbolcunun siyah-beyazlı ekibe önerildiği öğrenildi. Bu transfer, Beşiktaş’ın taraftarları için heyecan verici bir gelişme olabilir.

YENİ KARTAL FELIX UDUOKHAI

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu’nun transferlerinin ardından, Augsburg’dan Felix Uduokhai’nin transferi de gerçekleşti. Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, Almanya’ya giderek 26 yaşındaki futbolcunun transferini tamamladı. Anlaşmaya göre, Beşiktaş Augsburg’a 5.3 milyon Euro bonservis ücreti ve 2 milyon Euro bonus ödeyecek. Uduokhai, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul’a gelerek Beşiktaş’a imza atacak. 1.93 boyunda olan Uduokhai, stoper, sol bek ve ön libero pozisyonlarında oynayabiliyor.

Beşiktaşa transferde durmak yok PSGnin yıldızı önerildi...

İSTANBUL’A GELMİŞTİ…

Beşiktaş, transfer döneminin başında Uduokhai ile anlaşmış ve futbolcu, İstanbul’a gelerek Beşiktaş’ın tesislerini ziyaret etmişti. Augsburg ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Uduokhai’nin güncel piyasa değeri 7 milyon Euro. Augsburg formasıyla 124 maça çıkan Uduokhai, 3 gol ve 1 asist kaydetti.

SAĞ KANAT İÇİN PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, sağ kanat transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Chelsea’nin 19 yaşındaki kanat oyuncusu Angelo, Beşiktaş’ın radarında. Beşiktaş, Chelsea ile görüşmelerde anlaşmaya yakın ancak satın alma opsiyonu için pazarlıklar devam ediyor.

SON ÖNERİ MUKİELE

Beşiktaş’ın transfer gündemine Nordi Mukiele ismi girdi. Fransız sağ bekin menajerleri tarafından Beşiktaş’a önerildiği öğrenildi. Beşiktaş henüz bu öneriye yanıt vermemiş olsa da, Başkan Hasan Arat’ın PSG ile yakın ilişkilerinden dolayı Mukiele’nin Beşiktaş’a katılabileceği iddia ediliyor. PSG’nin satış listesine koyduğu Mukiele, geçen sezon 20 maça çıktı ve 1 asist kaydetti. PSG ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Beşiktaşa transferde durmak yok PSGnin yıldızı önerildi...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP