DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149088-0.7484%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş'a Napoli'den yıldız futbolcu! Transfer için yoğun mesai…
10 okunma

Beşiktaş'a Napoli'den yıldız futbolcu! Transfer için yoğun mesai…

Kara Kartal’da transfer çalışmaları devam ediyor. Daniel Amartey ve Oxlade Chamberlain’le yolları ayırmak için yoğun çaba sarf eden yönetim, bütçe ve...

ABONE OL
Eylül 7, 2024 07:34
Beşiktaş'a Napoli'den yıldız futbolcu! Transfer için yoğun mesai…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, UEFA’ya Avrupa Ligi listesini teslim etmesine rağmen transfer çalışmalarına devam ediyor. 13 Eylül’e kadar transfer dönemi açık kalması sebebiyle, kadroya takviye yapmaya devam etme kararını aldılar. Daniel Amartey ve Oxlade Chamberlain’in ayrılıklarından sonra, özellikle bek ve kanat pozisyonlarına takviye arayışları sürüyor. Sol bek pozisyonunda Artur Masuaku’nun tek alternatif olması, bu bölgeyi güçlendirmek için çabaları daha da hızlandırdı.

TEK TRANSFER GELİRİ: JACKSON MULEKA

Bu transfer döneminde Beşiktaş’ın kadrodan ayrılan oyunculardan gelir elde ettiği tek isim, Jackson Muleka oldu. 24 yaşındaki forvet, Al Kholood’a 1 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında transfer oldu. Takımı kümede kalırsa, 1.5 milyon Euro da bonservis ücreti ödenecek. Beşiktaş’ın transfer gideri 15.6 milyon Euro iken, elde edilen gelir ise yalnızca 1 milyon Euro oldu.

Beşiktaşa Napoliden yıldız futbolcu Transfer için yoğun mesai...

BEŞİKTAŞ’IN İLGİSİNE UĞRAYAN İKİ OYUNCU ROMA’DA

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Mats Hummels, son anda Roma’ya transfer oldu. İtalyan ekibi, daha önce de Beşiktaş’ın ilgilisini çeken Mario Hermoso’yu kadrosuna katmıştı. Böylece, Beşiktaş’ın bu transfer döneminde ilgilendiği iki oyuncu Roma’nın savunmasında buluştu.

MARİO RUİ’YE YÖNELİK ATILIM

Beşiktaş yönetimi, İtalya Serie A Ligi ekibi Napoli’den Mario Rui’yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. 33 yaşındaki Portekizli futbolcuyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beşiktaş, deneyimli oyuncuyu bedelsiz olarak transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu transferin yakın zamanda sonuçlanması hedefleniyor.

Beşiktaşa Napoliden yıldız futbolcu Transfer için yoğun mesai...

5.5 MİLYON EURO’LUK HEDEF: WESLEY RIBEIRO

Beşiktaş, kanat oyuncusu arayışında Brezilya’ya yöneldi. Yönetim, Internacional takımında oynayan Wesley Ribeiro’yu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Her iki kanatta da görev yapabilen 25 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 5.5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Daha önce Palmeiras, EC Vitoria ve Cruzeiro gibi kulüplerde forma giyen Wesley Ribeiro, 1.75 boyunda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP