DOLAR 34,2334 0.02%
EURO 37,5913 0.15%
ALTIN 2.869,59-0,59
BITCOIN 2066201-3.22326%
İstanbul
23°

KAPALI

05:39

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş'a milli ara ilaç olacak! Mert ve Mustafa yetişecek
13 okunma

Beşiktaş'a milli ara ilaç olacak! Mert ve Mustafa yetişecek

Frankfurt ve Gaziantep karşısında yaşanan puan kayıplarının ardından milli araya giren Kara Kartal, yaklaşık 1,5 haftalık süreçte yenilenecek. Yoğun maç...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 07:34
Beşiktaş'a milli ara ilaç olacak! Mert ve Mustafa yetişecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Ligi’ndeki Frankfurt yenilgisinin ardından ligde de Gaziantep karşısında alınan beraberlik, Beşiktaş’ın düşüşünü devam ettirdi. Kara Kartal için milli ara, ilaç gibi gelecek. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi yıldız oyuncuların yoğun maç temposunun etkisiyle performanslarında düşüş yaşandığı dönemde verilen lig arası, teknik heyeti rahatlattı.

A Milli Futbol Takımı, Karadağ maçı hazırlıklarını sürdürdü daha fazla video için

Milli takıma çağrılmayan iki oyuncusunu dinlendirme fırsatı bulan Giovanni van Bronckhorst, 20 Ekim’deki Konyaspor ve 24 Ekim’deki Lyon maçlarında galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. GvB, Galatasaray derbisine iki galibiyetle çıkmak istiyor.

Beşiktaşa milli ara ilaç olacak Mert ve Mustafa yetişecek

MERT VE MUSTAFA’NIN DÖNMESİ BEKLENİYOR

A Milli Takım’da Mert Günok, sağlık kontrollerinin ardından kadrodan çıkarıldı. Tedavisinin Beşiktaş’ta devam edeceği belirtildi. Ümit Milli Takım’dan sakatlığı nedeniyle ayrılan Mustafa Hekimoğlu’nun da milli ara boyunca tedavisinin süreceği ve Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.

PAULİSTA’NIN DERBİYE YETİŞMESİ BEKLENİYOR

Gaziantep FK maçında sakatlanan Gabriel Paulista’nın sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi. Beşiktaş’ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, Paulista’nın tedavisine sağlık ekibince başlandığı ve Konyaspor ile Lyon maçlarını kaçırması, Galatasaray derbisinde ise hazır olması beklendiği duyuruldu.

Beşiktaşa milli ara ilaç olacak Mert ve Mustafa yetişecek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP