DOLAR 34,2045 0.06%
EURO 38,0397 -0.16%
ALTIN 2.907,340,41
BITCOIN 2190633-0.02789%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

12:59

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor! Tek hedef galibiyet
9 okunma

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor! Tek hedef galibiyet

Avrupa Ligi’nde şok bir mağlubiyet alan Kara Kartal, ligde yarın akşam Kayserispor karşısına yara sarmak için çıkacak. Ciro Immobile’nin ilk 11’e, Rafa...

ABONE OL
Eylül 29, 2024 07:34
Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor! Tek hedef galibiyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, yeni sezona Süper Kupa’yı kazanarak heyecan verici bir başlangıç yapmıştı. Galatasaray’ı 5-0 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, ardından Lugano’yu eleyerek Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başarmıştı. Ligde de yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, şimdi gözünü Kayserispor deplasmanına dikti. Ajax’a 4-0’lık şok bir yenilgiyle karşılaşan Kartal, bu maçta yaralarını sarmak istiyor.

Giovanni van Bronckhorst sorumluluğu üstlendi daha fazla video için

IMMOBİLE’NİN İLK AKŞAMI…

Kayseri deplasmanı sonrasında UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt karşılaşması bekleyen Beşiktaş, bu önemli karşılaşmaya moralli çıkmayı hedefliyor. Takımın yıldız golcüsü Ciro Immobile, dış sahada ilk golünü atmayı hedefliyor.

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor Tek hedef galibiyet

KAYSERİ MESAİSİNE YAKIN TAKİP…

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’a konuk olacak Beşiktaş, antrenmanlarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanı, İkinci Başkan Hüseyin Yücel de izledi. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Ajax maçında forma giyen futbolcular salonda yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular pas ve çift kale maçlarıyla antrenmanı tamamladı.

KARTAL’DA MUSRATİ ŞOKU

Ajax maçında sakatlanan Al Musrati’nin sağlık durumu hakkında kulüp açıklama yaptı. Sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Musrati’nin tedavisine başlandı. Bu durum, Musrati’nin Kayserispor deplasmanında forma giyemeyeceği anlamına geliyor. Musrati’nin sahalara ne zaman döneceği ise belirsiz.

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor Tek hedef galibiyet

GABRİEL PAULİSTA’DAN TAKIMA MESAJ…

Ajax maçında kötü performans gösteren Beşiktaş’ta, Gabriel Paulista takım arkadaşlarına motive olma çağrısı yaptı. Brezilyalı stoper, sosyal medyada paylaşım yaparak bir sonraki mücadele için olumlu düşünmeye çağırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP