DOLAR 34,1179 0.28%
EURO 38,1109 0.12%
ALTIN 2.875,141,64
BITCOIN 2144318-0.60707%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş transferde Zahavi'den bomba öneri: Alex Telles
18 okunma

Beşiktaş transferde Zahavi'den bomba öneri: Alex Telles

Beşiktaş'ta transfer bombaları art arda patlıyor. Siyah-beyazlı ekibe, AL Nassr'dan ayrılan yıldız futbolcu Alex Telles önerildi. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 3, 2024 08:35
Beşiktaş transferde Zahavi'den bomba öneri: Alex Telles
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Beşiktaş Transferde Harekete Geçti!

Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Kulüp, Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey ile yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu konuda iki oyuncunun menajeri Pini Zahavi ile görüşen Beşiktaş yönetimine ilginç bir öneri geldi.

ZAHAVI, TELLES’İ BEŞİKTAŞ’A ÖNERDİ

Zahavi, Al Nassr tarafından sözleşmesi feshedilen Alex Telles’i Beşiktaş’a önerdi. İsrailli menajer, Beşiktaş’ın sol bek aradığını bildiğini ve Alex Telles’in Türkiye’ye dönmek istediğini belirtti. Beşiktaş yönetiminin bu teklife nasıl cevap vereceği merak konusu.

Beşiktaş transferde Zahaviden bomba öneri: Alex Telles

YENİ İDDİA MARİO RUİ

Beşiktaş, Napoli’nin 33 yaşındaki yıldızı Mario Rui’yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. İtalyan basınından gelen haberlere göre, Suudi Arabistan’dan da teklifler alan deneyimli oyuncuyu Beşiktaş kısa sürede kadrosuna katmayı hedefliyor. 2018 yılından beri Napoli forması giyen Rui, özellikle hücuma olan katkısıyla dikkat çekiyor. Kariyerinde Benfica, Roma, Empoli, Spezia ve Parma gibi takımlarda da forma giyen tecrübeli oyuncunun Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Napoli’nin Rui’yi gözden çıkardığı ve transferine engel olmayacağı bildirildi. Geçtiğimiz sezon Napoli ile 28 maça çıkan Mario Rui, 4 asistlik performans sergiledi.

MARİO’DA SONA DOĞRU…

Beşiktaş’ın transfer çalışmaları sürüyor. Portekiz basınından O Jogo’nun haberine göre, Siyah-Beyazlılar, Benfica’da forma giyen Joao Mario transferinde sona yaklaştı ve anlaşmanın kısa sürede gerçekleşeceği belirtiliyor. Beşiktaş’ın 31 yaşındaki oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya vardığı ve görüşmelerin son detaylarının beklendiği kaydedildi.

Beşiktaş transferde Zahaviden bomba öneri: Alex Telles

Benfica ile 149 resmi maça çıkan Joao Mario, bu maçlarda 36 gol atıp 26 asistlik katkı sağladı. Süper Lig’de yaz transfer sezonu 13 Eylül’de sona erecek. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’nde mücadele edeceği kadrosunu UEFA’ya 3 Eylül 2024’ü 4 Eylül 2024’e bağlayan gece saat 01:00’e kadar teslim etmek zorunda.

Feyyaz Uçar’dan transfer müjdesi

daha fazla video için

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP