DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21620221.00435%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş-Sivasspor maçının en yüksek oranları MİSLİ'de
17 okunma

Beşiktaş-Sivasspor maçının en yüksek oranları MİSLİ'de

Lugano'yu eleyerek Avrupa Ligi'ne kalıp morallenen Beşiktaş, Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor'u Dolmabahçe'de misafir ederken siz de bu mücadelenin...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 09:34
Beşiktaş-Sivasspor maçının en yüksek oranları MİSLİ'de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Kupa zaferinin ardından Süper Lig’de de üst üste iki galibiyet elde etti ve geçtiğimiz hafta sonu Lugano’yu 5-1 yenererek Avrupa Ligi’ne katılma hakkını kazandı. Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde her şey yolunda gidiyor. Kadroya kiralık olarak katılan Felix Uduokhai’ye ek olarak Jackson Muleka ve Omar Colley ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı takımda Necip Uysal sakat, Vincent Aboubakar ise izinli. Van Bronckhorst’un kazanan sistemini ve oyuncularını değiştirmeyeceği düşünülüyor. Uduokhai’nin yeni transfer olması nedeniyle stoperde Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu ikilisi görev alacak. Orta alanda Al-Musrati ve Gedson Fernandes’i izleyeceğiz. Golü en çok arayan isim Ciro Immobile olacak, arkasında ise Rafa Silva yer alacak.

İlk üç haftada dört puan toplayan (1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet) Sivasspor’da genç stoper Mehmet Albayrak, tecrübeli sağ bek Alaaddin Okumuş ve sol açık Queensy Menig sakatlıkları nedeniyle deplasman kadrosunda yer almadı. Yiğidoların en önemli kozu şüphesiz Rey Manaj olacak. Arnavut santrfor bu sezon henüz gol atamadı ve ciddi talipleri var, ancak teknik direktör Bülent Uygun “Bir aksilik olmazsa bundan sonraki süreçte bizimle birlikte yoluna devam edecek” dedi. Üç maçta iki gol atan Sırp stoper Uros Radakovic ve orta alanın savunma tarafında Charilaos Charisis kadronun dikkat çeken isimleri arasında. Yeni transferler Alex Pritchard ve Keita Balde de önemli oyuncular. Bülent Uygun, iç saha maçlarında kaleciliği Djordje Nikolic’e teslim ederken, deplasman maçında Ali Şaşal Vural’a görev vermişti. Bu maçta kaleci tercihi nasıl olacak, maç saati öğreneceğiz.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Beşiktaş’ın oynadığı son üç resmi maçta hem “KG VAR” oldu, hem de “2.5 ÜST” bitti.

– Sivasspor, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı son dört lig maçının tamamını kaybetti.

– İki takım arasında oynanan son dört lig maçının tamamını ev sahipleri kazandı!

– Maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu, bu sezon iki karşılaşma yönetti. (4 sarı kart)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Beşiktaş kazanır” oldu! %50’lik kesim siyah-beyazlıların saha ve seyirci avantajıyla Dolmabahçe’de üç puana ulaşmasını bekliyor… %12’lik kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az üç gol çıkacağını düşünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.