DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21299980.71264%
İstanbul
29°

AÇIK

18:47

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beşiktaş için büyük fırsat! Kayserispor maçını kazanırsa…
10 okunma

Beşiktaş için büyük fırsat! Kayserispor maçını kazanırsa…

Beşiktaş bugün Kayseri’de kazanması halinde hem Ajax yenilgisinin yaralarını saracak hem de lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçerek ligde...

ABONE OL
Eylül 30, 2024 07:34
Beşiktaş için büyük fırsat! Kayserispor maçını kazanırsa…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta sonu, Beşiktaş, kritik bir maçta Bellona Kayserispor’un deplasmanına gidiyor. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Eğer Beşiktaş kazanırsa, hem geçen hafta Ajax’a 4-0’lık ağır bir mağlubiyet yaşadıkları için moral bozukluklarını giderecek, hem de lider Galatasaray’ın puan kaybettiği bir haftada zirveye ortak olacak. Ajax maçında yaptığı rotasyon nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Kayserispor maçını önemli bir fırsat olarak görüyor. Hollandalı hoca, karşılaşmayı kazanarak perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt’la oynayacakları maç öncesi rahat bir nefes almak istiyor.

Giovanni van Bronckhorst, Kayserispor maçında kadroda bazı değişiklikler yapmak zorunda kalacak. Sarı kart cezalısı Arthur Masuaku’nun yokluğunda Emirhan Topçu forma giyecek. Sakatlığı bulunan Al Musrati’nin yerine ise Cher Ndour veya Salih Uçan oynaması bekleniyor. Ajax maçında yedek kalan Ciro Immobile ise bu sefer ilk 11’de yer alacak.

Beşiktaş için büyük fırsat Kayserispor maçını kazanırsa...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP