DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150116-0.02121%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Beşiktaş-Eyüpspor maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!
4 okunma

Beşiktaş-Eyüpspor maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!

Trabzonspor deplasmanından 1 puanla ayrılarak yara alan Beşiktaş, Arda Turan ile sezona güzel bir başlangıç yapan Eyüpspor’u ağırlarken karşılaşmanın heyecanı...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 07:33
Beşiktaş-Eyüpspor maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, yeni sezonuna Giovanni van Bronckhorst yönetiminde harika bir başlangıç yapmıştı ancak geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanından 1 puanla ayrılınca ufak bir yara aldı. Siyah beyazlılar, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtamamışlardı. Bu puan kaybının telafisini taraftarları önünde yapmak için sahaya çıkacaklar. Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Rafa Silva, takımın liderliğini üstlenmiş durumda. Son transfer Joao Mario, son iki haftada takıma daha da adapte oldu. Hücum merkezinde Ciro Immobile’nin varlığı rakipleri korkutuyor. Beşiktaş’ta Necip Uysal’ın ön çapraz bağ yırtığı dışında bir eksik yok. Trabzonspor maçında etkili olamayan Milot Rashica dışında van Bronckhorst’un ilk 11’inde büyük bir değişiklik beklenmiyor. Hollandalı teknik adam, Eyüpspor maçında Semih Kılıçsoy’u ilk 11’de deneyecek.

Sezonun sürpriz takımlarından Eyüpspor, oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup ilerliyor. Ardan Turan önderliğindeki eflatun sarılılar, 9 puanla 5. sırada yer alıyor. Eyüpspor’da Recep Niyaz ve Taşkın İlter’in sakatlıkları nedeniyle kadroda olmaması bekleniyor. Emre Mor’un durumu ise belirsizliğini koruyor.

Bugün saat 20:00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Eyüpspor karşılaşmasını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Yardımcı hakemler Furkan Ürün ve Bahtiyar Birinci olacak. 4. hakem ise Muhammet Ali Metoğlu.

“Beşiktaş- Eyüpspor” maçında Türkiye’nin “En Yüksek” iddaa oranları Misli’de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Eyüpspor’un son 5 maçının 3’ü karşılıklı gol var bitti.

– Beşiktaş, geçen sezon Türkiye Kupası 5. turunda Eyüpspor’u 4-0 mağlup etmişti.

– İki takım da bu sezon Süper Lig’de çıktığı maçlarda hiç kaybetmedi.

– Maçın hakemi Zorbay Küçük, bu sezon 3 karşılaşma yönetti. (8 sarı kart, 2 kırmızı kart)

MİSLİ YAZARI SAFA CAN KONUKSEVER’İN YORUMU

Eyüpspor ligin yeni takımı olmasına rağmen namağlup. Arda Turan, rakibe göre bir oyun anlayışına sahip. Beşiktaş karşısında sağlam bir savunma kurup, hızlı hücumlarla tehlike yaratmaya çalışacaklardır. Thiam, Ahmed Kutucu ve Saiz, bu açıdan etkili silahları. Beşiktaş ise Trabzonspor deplasmanındaki beraberliğin ardından 40 bin taraftarının önünde bir yenilgi daha almak istemiyor. Siyah-Beyazlılar’ın kazanacağını düşünüyorum. Fakat kolay bir maç olmayacak.

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Beşiktaş kazanır” oldu! %78’lik kesim siyah-beyazlıların evinde Eyüpspor’u yenmesini bekliyor… %5’lik kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor. Aynı zamanda Misli üyeleri bu karşılaşmaya özel oyuncu bahislerini de tercih ederek maçın heyecanına ortak oluyor.

MİSLİ’DEN YENİ ÜYELERE 100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes toplamda 100 TL kazanma şansı yakalıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve toplamda 100 TL kazanma fırsatını yakalayın. Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nın yer aldığı Misli’de Beşiktaş – Eyüpspor karşılaşmasının heyecanını daha fazla yaşayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP