DOLAR 34,2458 0%
EURO 37,5950 -0.13%
ALTIN 2.883,95-0,09
BITCOIN 2128128-0.68372%
İstanbul
22°

AÇIK

16:06

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan 'Kara Duvar' açıklaması! Müjdeyi verdi
9 okunma

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan 'Kara Duvar' açıklaması! Müjdeyi verdi

Beşiktaş Kulübü, tesisleşme süreçlerini kapsayan yeni iş birliği anlaşmasına imza attı. Toplantıda Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, taraftarın merakla beklediği...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 10:33
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan 'Kara Duvar' açıklaması! Müjdeyi verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü ve KİPTAŞ, tesisleşme sürecini kapsayan bir iş birliği protokolü imzaladı. Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal ve İBB Şehircilik Grubu Başkanı Ali Kurt katıldı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, tesisleşmenin önemini göreve geldikleri ilk günden beri vurguladıklarını belirterek, “Onursal Başkanımız Süleyman Seba döneminde de tesisleşme büyük bir hamle olarak gerçekleşti. Bizler de mevcut tesisleri geliştirmek için çalışıyoruz. Doğru kaynak yönetimiyle bu ihtiyacı karşılamak ve ek gelir elde etmek istiyoruz. KİPTAŞ, tesisleşme sürecinde Beşiktaş’ın çözüm ortağı ve proje uygulama sürecinde teknik müşavirlik yapacak. Akaretler’deki iki binamızın güçlendirilmesi gerekiyor. Fulya Şan Ökten Tesisleri ile ilgili de bir projemiz var. İnşallah kısa zamanda izinleri almış olacağız. KİPTAŞ, portföyündeki yüklenicileri bize açacak ve teknik müşavirlik ve kontrolörlük yapacak. Biz de denetleyici olacağız,” dedi.

Başkan Arat, Tüpraş Stadyumu’nda kale arkası tribüne koltukları kaldırarak ayakta seyirci alma projesi olan ‘Kara Duvar’ başvurusundaki son duruma ilişkin, “Taraftarımızın isteklerini çok ciddiye alıyoruz. Kara Duvar ile ilgili yapılması gereken tüm işleri yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na yazdık. İçişleri Bakanlığı ve diğer bakanlıklarda da konu görüşülüyor. Henüz bir ret cevabı yok. Beşiktaş üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmiştir. Beşiktaş taraftarı yeni sezonda tribünleri dolduruyor. Bunun böyle devam etmesini arzuluyoruz. Öğrencilerimizden gelen bilet fiyatlarıyla ilgili serzenişler var. Bunu da görüşüyoruz. Ekonomik şekilde stadyuma girecek genç nüfusa imkan vereceğiz. Kademe kademe bunu da gerçekleştirmeye başlayacağız,” şeklinde konuştu.

Başkan Arat, kulübün gayrimenkullerinin iyi yönetilemediğini de vurgulayarak, “20 milyonun üzerinde insanın duygularını hissetmesi gereken ve ona göre yol haritası çizmesi gereken bir yönetim var. Beşiktaş için en doğrusu ne olur onun üzerinde çalışıyoruz. Gayrimenkuller birilerinin elinde kalmış. Bu konularda camianın hislerini ve düşüncelerini iyi analiz etmek lazım. Allah bize sağlık verdiği müddetçe bunu yapmaya devam etme niyetimiz var. Yönetim kurulu çok çalışıyor ve bilgi birikimi çok yüksek. İnşallah sportif başarılar da beraberinde gelir ve arzuladığımız hamleleri birlikte yaparız,” dedi.

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ise, geçen sezon sportif anlamda kötü bir dönem geçirdiklerini hatırlatarak, “Ancak başkanımızın Beşiktaş’a yeni mülkler kazandırma, tesisleşme anlamında çabasını izliyoruz. Beşiktaş’ın geleceği için çok hayırlı bir anlaşma olacak. İnşallah güzel bir start veririz,” dedi.

Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal, Hakkı Yeten ve Şan Ökten Tesisleri’ndeki projelere ilişkin bilgiler vererek, “Yaklaşık 8 aydır bir iş birliğimiz var. Arkanızda dinamik bir grup olunca projelere güçlü giriyorsunuz. Hakkı Yeten Tesisleri’nde 27 çocuğu barındıracak bir bina yapıyoruz. Altında bir yemekhane, mutfak, çamaşırhane, toplantı odaları olacak. Şan Ökten’de de projeler bitti, imza aşamasında. Oraya da bir okul yapıyoruz. Yaklaşık 650 öğrenci kapasiteli spor lisesi. Sporcu eğitilmiş olması lazım. Yönetim olarak birinci önceliğimiz çocuklarımızın eğitimi,” diye konuştu. Protokolün imzalanmasının ardından Başkan Hasan Arat, Ali Kurt’a forma ve kartal heykeli hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.