DOLAR 34,1474 0.02%
EURO 37,9843 0.14%
ALTIN 2.881,64-0,12
BITCOIN 2153337-1.18366%
İstanbul
23°

AÇIK

05:08

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı!
18 okunma

Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı!

Beşiktaş, Chelsea’den Angelo Gabriel için gaza bastı! İngiliz ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralama konusunda büyük ölçüde anlaşan ancak sözleşmede yazacak...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 07:34
Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kara Kartal, transfer sezonunda hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda, Beşiktaş yönetimi Chelsea’nin Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. İki kulüp arasında, Angelo’nun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşmaya varılmış ancak transferin gerçekleşmesi için transfer ücretinde uzlaşma sağlanması gerekiyor. Beşiktaş yönetimi bu konuyu çözerek Angelo’yu sezon sonuna kadar kadrosuna katmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı

Angelo Gabriel, Chelsea’nin gelecek sezon kadro planlarında yer almıyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, kanat ve bek pozisyonları için transfer arayışlarının devam ettiğini belirtti. Yücel, transferlerin gerçekleştirilmesi için kadroda yer açmak amacıyla oyuncuların takımdan ayrılmasının gerektiğini vurguladı. Transferlerin birkaç gün içinde duyurulacağını belirten Yücel, Angelo Gabriel’in transferinin gündemde olduğunu ancak alternatif bir isim de değerlendirildiğini ifade etti. Beşiktaş’ın önceliğinin kanat oyuncusu transferi olduğunu, ardından sol bek pozisyonuna yönelik bir fırsat transferinin gerçekleştirilebileceğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP