DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Berlin’de Doktor Şüpheli Bir Şekilde 4 Hastayı Öldürdü
7 okunma

Berlin’de Doktor Şüpheli Bir Şekilde 4 Hastayı Öldürdü

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 10:45
Berlin’de Doktor Şüpheli Bir Şekilde 4 Hastayı Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Berlin polisi, 39 yaşında bir doktorun dört yaşlı hastayı öldürdüğü ve bu eylemleri gizlemek için hastaların evlerini kundakladığı şüphesiyle gözaltına aldı.

Alman yetkililer, Berlin’deki bir hastanede palyatif bakım ekibinde çalışan 39 yaşındaki doktorun dört yaşlı hastayı öldürdüğü ve bu eylemleri gizlemek için evlerini kundakladığı iddiasıyla gözaltına alındığını duyurdu. Polis tarafından yapılan açıklamada, “Berlin savcılığının dört vakada adam öldürme, bir vakada kundaklama ve üç vakada da ağır kundaklama teşebbüsü suçlamasıyla aldığı gözaltı emri üzerine, palyatif bakım ekibinde çalıştığı belirtilen 39 yaşındaki bir doktor dünden beri gözaltında tutuluyor. Zanlının 11 Haziran ve 24 Temmuz tarihleri arasında bakım hizmeti verdiği dört hastayı öldürdüğü ve bu cinayetleri gizlemek için evlerini ateşe verdiğinden şüpheleniliyor.” ifadeleri kullanıldı.

img

120 yıl önce kurulan Türkiye’nin çay devi iflas bayrağını çekti

img

Dünyaca ünlü şarkıcının konseri iptal edildi

img

Türk boksörden Olimpiyatlar’a damga vuran protesto

Açıklamada, soruşturmanın dört yaşlı hastanın ölümüne ve evlerinin kundaklanma girişimlerine dair detaylı olarak devam ettiği belirtilerek, “11 Haziran’da Neukölln’deki Niemetzstrasse’de 87 yaşındaki bir kadının öldürüldüğü ve dairesinin ateşe verildiği söyleniyor. İtfaiye olay yerine geldiğinde kurtarma ekipleri kadını hayata döndürmeyi başardı, ancak yaşlı kadın kısa bir süre sonra hastanede hayatını kaybetti. 8 Temmuz’da doktorun Neukölln’deki Michael-Bohnen-Ring’de 76 yaşındaki bir kadını öldürdüğü, ancak yangın çıkarma girişiminin başarısız olduğu iddia ediliyor. Yangın kendiliğinden söndü. Doktor, olayın farkında olduğunu fark ederek kadının bir akrabasına haber verdiğini, dairesinin önünde durduğunu ve zil sesine kimsenin cevap vermediğini söylediğini iddia ediyor. Bir hafta sonra, 15 Temmuz’da sanığın Neukölln’deki Silbersteinstrasse’de 94 yaşındaki bir kadını öldürdüğü ve mutfağını ateşe verdiği ifade ediliyor. 24 Temmuz’da ise 39 yaşındaki zanlının Plänterwald semtindeki Neue Krugallee’de 72 yaşındaki bir kadını öldürdüğü ve ardından daireyi ateşe verdiği söyleniyor. Berlin Eyaleti Kriminal Soruşturma Dairesi ve Berlin Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar devam ediyor.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Berlin Güvenlik Suç Hukuk Sağlık Dünya Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP