DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21590091.16724%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Bergüzar Korel’den ‘Annem Ankara’ya özel imaj!
18 okunma

Bergüzar Korel’den ‘Annem Ankara’ya özel imaj!

'Annem Ankara' dizisinde üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren 'Zuhal' karakterini canlandıracak olan Bergüzar Korel, yeni rolüne uyum sağladı. Sarı saçlarını kahverengiye boyatan Korel, imaj değişikliğini sosyal medyadan paylaştı. Güzel sanatçı, takipçilerinden olumlu tepkiler aldı.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:13
Bergüzar Korel’den ‘Annem Ankara’ya özel imaj!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk dizi sektörünün sevilen oyuncularından Bergüzar Korel, Londra’dan Türkiye’ye döndü. “Binbir Gece” ve “Vatanım Sensin” gibi başarılı yapımlarda rol alan Korel, yeni projesi “Annem Ankara” için ülkesine geri döndü.

Haberin Devamı

Projede “Zuhal Angigün” karakterine hayat verecek olan Korel, rolü için imajını değiştirdi. Sarı saçlarıyla vedalaşan Korel, kahverengi dalgalı saçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında Korel, Britney Spears’ın “Oops!… I Did It Again” şarkısına atıfta bulundu.

Bergüzar Korelden Annem Ankaraya özel imaj

ZUHAL ANGİGÜN’ÜN HİKAYESİ

Bergüzar Korel, “Annem Ankara”da Zuhal karakterine hayat verecek. Zuhal, 1990’lı yılların Ankara’sında geçen ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan bir karakter. Üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Zuhal, kimseye evlat olamamış bir adamın karısı olarak, izleyicilerin kalbini kazanmayı hedefliyor.

Bergüzar Korelden Annem Ankaraya özel imaj

FARUK TEBER YÖNETECEK

Gerçek bir hayat hikayesinin ekrana aktarılacağı “Annem Ankara”nın senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alındı. Diziyi deneyimli yönetmen Faruk Teber yönetiyor. BKM imzalı “Annem Ankara”da Bergüzar Korel’in yanında Mehmet Günsür de başrollerde yer alacak. Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor: Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon gibi isimler dizide rol alıyor.

Haberin Devamı

Bergüzar Korelden Annem Ankaraya özel imaj

“Annem Ankara”, yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.