DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150954-0.8878%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bergüzar Korel ‘Annem Ankara’ dizisinde rol alacak
20 okunma

Bergüzar Korel ‘Annem Ankara’ dizisinde rol alacak

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:48
Bergüzar Korel ‘Annem Ankara’ dizisinde rol alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bergüzar Korel, ‘Annem Ankara’ dizisinde, üç çocuğuyla zorlu bir yaşam mücadelesi veren ‘Zuhal’ karakterine hayat verecek. Korel, dizideki rolü için sarı saçlarını kahverengiye boyamış ve bu yeni imajını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmış. Duyuruya gelen tepkiler ise oldukça olumlu olmuş.

Daha önce ‘Binbir Gece’ ve ‘Vatanım Sensin’ gibi popüler Türk dizilerinde başrol oynayan Bergüzar Korel, ‘Annem Ankara’ projesi için Londra’dan Türkiye’ye dönmüş. ‘Zuhal Angigün’ karakterine bürünmek için dış görünüşünde değişikliğe giden Korel, yeni saç rengi ile dikkat çekiyor.

ZUHAL ANGİGÜN’ÜN HİKAYESİ

Bergüzar Korel, Zuhal rolünde, “Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi” mottosuyla gerçek yaşamdan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. 1990’lı yılların Ankara’sında geçen dizide, üç çocuğuyla hayatta kalma mücadelesi veren Zuhal, kimseye evlat olamamış bir adamın karısı rolünü canlandıracak.

FARUK TEBER YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan ‘Annem Ankara’nın senaryosu Başak Angigün tarafından yazıldı. Deneyimli yönetmen Faruk Teber ise dizinin yönetmenliğini üstlendi. Korel’in yanı sıra Mehmet Günsür da başrollerde yer alıyor. Ayrıca dizide Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon gibi isimler de rol alıyor.

img

Geriye bir tek “kilim” kaldı! CHP’li belediye başkanının makam odasına haciz

img

Eren Erdem, zehir zemberek sözlerle istifa etti

img

Üzerine klima ünitesi düşen 18 yaşındaki genç, feci şekilde öldü

Annem Ankara, yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Bergüzar Korel Kanal D Ankara Dizi Televizyon Dizi Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP