DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil esnekliği
16 okunma

Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil esnekliği

ABONE OL
Ağustos 28, 2024 09:56
Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil esnekliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, 1 Temmuz 2024’ten itibaren yürürlüğe giren ve berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmelerin Pazar günleri tatil yapma zorunluluğunu kaldıran yeni düzenleme hakkında görüşlerini paylaştı.

Künkcü, esnafın iş yükünü ve müşteri taleplerini daha iyi dengelemek için getirilen bu esnekliğin, sektör için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Artık berber, kuaför ve güzellik salonlarının kendi isteklerine göre tatil yapma özgürlüğüne sahip olduğunu belirten Başkan Künkcü, “Valiliklerin belirlediği ve Ticaret İl Müdürlükleri tarafından uygulanan bu düzenleme, özellikle küçük esnafımız için önemli bir rahatlama sağlayacak. Esnafımız artık iş yoğunluklarına ve müşteri taleplerine göre tatil günlerini belirleyebilecek. Bu durum, hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın faydasına olacaktır. Esnafımız gece gündüz demeden çalışıyor, bu esneklik de işlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayacaktır. Düzenlemenin esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Künkcü, Aydın’daki berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerinin bu düzenlemeden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Esnafın bu esnekliği kullanarak hem işlerini daha da geliştirebileceğini hem de müşterilerine daha iyi hizmet sunabileceğini belirtti. – AYDIN

Ticaret Bakanlığı Ekonomi Kuaför Tatil Yerel Ekonomi Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP