DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.863,521,22
BITCOIN 21638671.68619%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bennasser iddialı konuştu: Biz hazırız
12 okunma

Bennasser iddialı konuştu: Biz hazırız

Samsunspor'un orta saha oyuncusu Ait Bennasser, oynadıkları 3 maçta da iyi performans gösterdiklerini belirterek, Birçok takım şuan için hazır olmayabilir ama...

ABONE OL
Eylül 12, 2024 08:34
Bennasser iddialı konuştu: Biz hazırız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Ait Bennasser, Süper Lig’deki ilk üç maçta elde edilen iki galibiyetle takımın iyi bir performans sergilediğini söyledi. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve bu performansı sürdürmeleri halinde ligde kalma hedeflerinin ötesine geçebileceklerini belirten Bennasser, DHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Bennasser, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi odaklanmamız gereken şey önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmak” dedi.

‘ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA EN İYİ ŞEKİLDE ODAKLANMAMIZ GEREKİYOR’

Süper Lig’deki ilk üç maç hakkında görüşlerini paylaşan 28 yaşındaki futbolcu, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk maçımızı kendi evimizde Beşiktaş’a karşı oynadık. Çok zorlu ve büyük bir mücadeleydi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, ancak maalesef kaybettik. Ardından iki deplasman maçına çıktık ve takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik. Kazanmayı da hak ettik” diye belirtti.

‘ŞU AN ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISIDIR’

Samsunspor’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Bennasser, “Samsunspor forması giymekten büyük memnuniyet duyuyorum. Şu anda en önemli şey takımın başarısıdır, takımın ligde kalmasıdır. Tüm odak noktam Samsunspor’un başarısına odaklanmış durumda” şeklinde konuştu.

‘İLK ÜÇ MAÇTA GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSI SÜRDÜREBİLİRSEK DAHA FAZLASINI BAŞARABİLİRİZ’

Takım olarak lige hazır olduklarını söyleyen Bennasser, “Transfer yasağıyla başladık, ancak ben bunu bir sorun olarak görmüyorum. Çok iyi bir takımız ve bunu ilk üç maçımızda gösterdik. Birçok takım şu anda hazır olmayabilir, ancak Samsunspor hazır. Şu an en büyük hedefimiz ligde kalmak. İlk üç maçta sergilediğimiz performans daha fazlasını yapabileceğimizi gösterdi. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergilememiz gerekiyor” dedi.

‘TARAFTARLARIMIZ BİZİM YANIMIZDA OLURSA ÇOK İYİ İŞLER YAPABİLİRİZ’

Bu sezonda da taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Bennasser, “Geçen sezona çok kötü bir başlangıç yapmıştık ve kötü sonuçlar aldık. Buna rağmen taraftarlarımız son maça kadar her zaman yanımızda oldu. Hem iç saha maçlarında hem de deplasmanlarda desteklerini bizden esirgemediler. Bu sezonda da onlara ihtiyacımız var. Bizi, kulübü, oyuncuları ve hatta başkanımızı desteklemeleri gerekiyor. Onlar bizim yanımızda olursa çok iyi işler yapabiliriz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP