DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150116-0.02121%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bedensel Engelli Çift, Bakımevinde Nikah Masasına Oturdu
2 okunma

Bedensel Engelli Çift, Bakımevinde Nikah Masasına Oturdu

ABONE OL
Eylül 22, 2024 07:49
Bedensel Engelli Çift, Bakımevinde Nikah Masasına Oturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy’de bulunan özel bir bakımevinde kaderin cilvesiyle tanışan iki bedensel engelli birey, Seher Uzbiçen (57) ve Ahmet Tatar (60), dostluklarını evlilikle taçlandırdı.

Konuşma ve bedensel engelli olan Ahmet Tatar ile bedensel engelli Seher Uzbiçen, bakımevinde geçirdikleri zaman zarfında birbirlerine yakınlaştılar. Bir yıl süren arkadaşlıkları, evlilik kararıyla mutlu bir son buldu.

Uzbiçen ve Tatar çifti, Çerkezköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen sade ancak anlamlı bir törenle dünya evine girdiler. Nikah sonrası, çift mutluluklarını yakınlarıyla paylaşmak için kaldıkları bakımevinde küçük bir düğün düzenlediler.

Düğün töreninde duygusal anlar yaşayan Seher Uzbiçen, evliliğin kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi. Uzbiçen, “Hayatı ne kadar geç yaşamaya başladığımı anladım, ve güzel bir evlilik yaptım. Çok mutluyum, huzurluyum. Bu kadar mutlu olacağımı hiç düşünmemiştim. Yeniden bir hayat, yeniden bir sevgi, yeniden bir mutluluk yaşıyorum. Yeniden bir yudum sevgi diyorum.” dedi.

Çift, yaşamlarını bakımevinde özel olarak hazırlanmış bir aile odasında sürdürmeyi planlıyor.

Yerel Haberler Kültür Sanat Ahmet Tatar Çerkezköy Kadın Yaşam Tatar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP