DOLAR 34,2589 0.33%
EURO 37,7978 0.05%
ALTIN 2.927,990,43
BITCOIN 21081772.36442%
İstanbul
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Batman’da 13 Gündür Aralıksız Hapşıran Kadın Hastanede Tedavi Görüyor
8 okunma

Batman’da 13 Gündür Aralıksız Hapşıran Kadın Hastanede Tedavi Görüyor

ABONE OL
Ekim 2, 2024 07:45
Batman’da 13 Gündür Aralıksız Hapşıran Kadın Hastanede Tedavi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batman’da ikamet eden 2 çocuk annesi Benazir Aydın (24), 18 Eylül’den bu yana devam eden şiddetli hapşırık nöbetleri nedeniyle sağlık sorunları yaşıyor. Nedeni henüz belirlenemeyen bu rahatsızlık nedeniyle Aydın, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Seyitler Mahallesi’nde oturan Aydın, 18 Eylül tarihinde başlayan hapşırıklarının kesilmemesi üzerine hastaneye başvurdu. Doktorlar, ilk müdahale olarak serum tedavisi uyguladı ve taburcu etti. Ancak, hapşırık nöbetleri devam eden Aydın’ın günlük yaşamı olumsuz etkilenmeye başladı.

‘ARTIK UYUYAMAZ HALE GELDİ’

Aydın’ın yakın akrabası Yasemin Aydın, yaşadıkları zorlukları şöyle dile getirdi: “Benazir’in sürekli hapşırığı yüzünden hastanedeyiz. 18 Eylül’den beri bu durum hiç durmadı. Durmaksızın hapşırıyor. 2 çocuk annesi ve artık çocukları evde çok zor durumda kaldı. Ne yemek yiyebiliyor ne de su içebiliyor. Uykuya da dalamıyor. Yarım saat, bir saat uyuyordu ama artık o da mümkün değil. Acile gidiyoruz, serum takıyorlar, ‘normal bir şey’ deyip eve gönderiyorlar. Bu nasıl normal olabilir? Bir insan nasıl dakikalarca bu kadar hapşırabilir? Sağlık Bakanlığı’ndan yardım bekliyoruz. Bu durum kabul edilemez. Bizim artık yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Sürekli hastanedeyiz, serum takılıyor ama işe yaramıyor. 13 gündür hastanede gidip geliyoruz. ‘Normal’ diyorlar, eve gönderiyorlar.”

Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler 3-sayfa Hastane Batman Sağlık Güncel Eylül Aydın

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP