DOLAR 34,0133 -0.15%
EURO 38,0622 0.38%
ALTIN 2.827,850,91
BITCOIN 21270833.99918%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Başakşehir’in Teknik Direktörü Çağdaş Atan Mağlubiyeti Değerlendirdi
6 okunma

Başakşehir’in Teknik Direktörü Çağdaş Atan Mağlubiyeti Değerlendirdi

ABONE OL
Eylül 19, 2024 07:48
Başakşehir’in Teknik Direktörü Çağdaş Atan Mağlubiyeti Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Samsunspor’a 2-0 yenilerek uzun bir aradan sonra ilk mağlubiyetini tattı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan teknik direktör Çağdaş Atan, yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Atan, karşılaşmanın ilk yarısında oyunun tamamen Başakşehir’in kontrolünde olduğunu belirtti. Ancak 1-0’lık skorun ardından rakibe ciddi gol pozisyonları verdiklerini ve disiplinden uzak bir görüntü sergilediklerini ifade etti.

“Uzun zamandır kaybetmiyorduk. 1-0’a kadar oyun tamamen bizim elimizdeydi. Samsunspor’a neredeyse hiç gol şansı vermedik. İyi pozisyonlar yakaladık ama kötü bir gol yedik. 2-0’dan sonra rakibin geçiş oyununa açık kaldık. Bu durum beni rahatsız etti,” diyen Atan, maçı kaybeden taraf olarak Samsunspor’u tebrik etti.

Atan, maçın oynandığı stadın zemininden de şikayet ederek, bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Zemin hakkında endişelerini dile getiren Atan, “Bu kulübün sorumluluğunda mı bilmiyorum ama zeminlerin çok daha iyi olması gerekiyor. Bir ay sonra milli maç var ve bu zeminlerdeki maçın verimli olacağını sanmıyorum. 4 gün önce Bodrum deplasmanındaydık, nemli ve sıcak havaya rağmen rotasyon yaptık. Biraz yorgun gözüktük. Ama Samsunspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum,” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Trendyol Süper Lig Basın Toplantısı Çağdaş Atan Samsunspor Başakşehir Futbol Eğitim Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.