DOLAR 34,1550 0.16%
EURO 38,0422 -0.15%
ALTIN 2.882,950,29
BITCOIN 21597820.87893%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Başakşehir – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
22 okunma

Başakşehir – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 2. haftasında Başakşehir ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Bu zorlu mücadelede iki ekibin de hedefi 3 puanla sahadan ayrılmak. UEFA Konferans...

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 08:34
Başakşehir – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Başakşehir, Çağdaş Atan yönetiminde Alanyaspor’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakemliğini Arda Kardeşler yapacak, yardımcı hakemler ise Samet Çiçek ve Candaş Elbil olacak. Başakşehir, ilk hafta Rizespor’dan deplasmanda aldığı beraberliğin ardından Alanyaspor’a karşı galibiyet hedefliyor.

BAŞAKŞEHİR – ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma, 19.15’te başlayacak. Arda Kardeşler’in yöneteceği mücadeleyi beIN Sports 2’den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, fanatik.com.tr’den maçın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

İKİ TAKIM DA İLK HAFTAYI BERABERLİKLE KAPATTI

RAMS Başakşehir, ligin ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken, Corendon Alanyaspor da sahasında Eyüpspor’u aynı skorla konuk etti. Turuncu-lacivertli ekibin sakatlığı bulunan Portekizli orta saha oyuncusu Djalo, bu maçta da forma giyemeyecek.

AVRUPA’DAN GELEN MORAL BAŞAKŞEHİR’İ DESTEKLEYECEK

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden RAMS Başakşehir, hafta içinde oynadığı 3. eleme turu rövanş maçında Gürcü ekibi Iberia Tiflis’i 2-0 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Başakşehir, deplasmandaki ilk maçı da 1-0 kazanmıştı.

Başakşehir - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP