DOLAR 34,0201 -0.13%
EURO 38,1265 0.56%
ALTIN 2.831,841,05
BITCOIN 21242724.67617%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Barış Alper Yılmaz'dan rekor seri! Galatasaray'ın yıldızı durdurulamıyor…
16 okunma

Barış Alper Yılmaz'dan rekor seri! Galatasaray'ın yıldızı durdurulamıyor…

Galatasaray’da Gaziantep FK karşısında kanatlarda ve beklerde yerliler görev aldı. Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün, 90 dakika...

ABONE OL
Eylül 18, 2024 07:34
Barış Alper Yılmaz'dan rekor seri! Galatasaray'ın yıldızı durdurulamıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam oynanan Gaziantep FK maçında Galatasaray’da ilginç bir durum yaşandı. Geçen sezonun joker oyuncusu Kaan Ayhan, sağ bekteki performansıyla beğeni topladı. Milli futbolcu hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyun sergiledi. Öte yandan, 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Jelert, sol bekte yedek kaldı. Bu pozisyonda Berkan Kutlu şans buldu ve 26 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla taraftarların alkışlarını kazandı.

Barış Alper Yılmazdan rekor seri Galatasarayın yıldızı durdurulamıyor...

Galatasaray oyuncuları durmak bilmedi.

Genç orta saha oyuncusu Berkan, doğal pozisyonunun dışında sol bekte dikkat çekti. Ayrıca kanatlarda Yunus Akgün ve Barış Alper forma şansı buldu. Her iki oyuncu da maç boyunca yoğun bir tempoda oynadı. Galatasaray’ın yerli oyuncuları 90 dakika boyunca sahada parladı.

Barış Alper Yılmaz, rekor bir seriye imza attı.

Konyaspor, Adana Demir ve Rizespor’un ardından Gaziantep FK’yı da golüyle geçmeyi başaran Barış Alper Yılmaz, üst üste dördüncü lig maçında da ağları sarstı. Geçen sezonu 37 lig maçında 6 golle tamamlayan ve sadece 3 gole ulaşabilmek için 21 hafta bekleyen Barış, bu sezon şimdiden 5 gole ulaşmış oldu. Geçtiğimiz sezonda Gaziantep, Samsun ve Başakşehir’e üst üste gol atarak 3 maçlık bir seri yakalayan milli futbolcu, bu sezonki serisini 4 maça çıkararak kendi rekorunu kırdı. Barış, maç sonunda tribünlerden büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Yunus Akgün, gol sevinciyle eski takım arkadaşına göndermede bulundu.

Neredeyse tüm kanat oyuncularının satılmasıyla ilk 11’de kendine yer bulan Yunus Akgün, Gaziantep maçında gol özlemini giderdi. Galatasaray formasıyla son golünü 28 Ocak 2023’te Giresun deplasmanında atan genç oyuncu, Rams Park’ta ise en son 18 Temmuz 2020’deki 3-1 kazanılan Göztepe maçında ağları havalandırmıştı. Yunus, dünkü golünün ardından Kerem Aktürkoğlu’nun ‘Harry Potter’ gol sevincini yaparak, Benfica’ya transfer olan eski takım arkadaşına da göndermede bulundu.

   Bu gönderiyi Instagram’da gör   

Fanatik (@fanatikcomtr)’in paylaştığı bir gönderi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP