DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21525440.29999%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Barcelona'ya Dani Olmo şoku! La Liga'da oynatamayacaklar…
5 okunma

Barcelona'ya Dani Olmo şoku! La Liga'da oynatamayacaklar…

Barcelona, EURO 2024'ün yıldızı İspanyol futbolcu Dani Olmo ile geçtiğimiz günlerde 6 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak Katalan devinin başı, uzun süredir devam...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 10:35
Barcelona'ya Dani Olmo şoku! La Liga'da oynatamayacaklar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barcelona, uzun süredir transfer listesinin başında yer alan İspanyol yıldız Dani Olmo’yu kadrosuna katma konusunda nihayet başarılı oldu. Katalan devi, EURO 2024’te gösterdiği performansla dikkat çeken yetenekli orta saha ve kanat oyuncusunu Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig’den yaklaşık 60 milyon euro karşılığında transfer etti. Olmo, Barcelona ile 6 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Ancak, transferin ardından büyük bir sorun ortaya çıktı.

Barcelonaya Dani Olmo şoku La Ligada oynatamayacaklar...

LA LIGA’YA KAYIT OLAMADI

Cadena SER’den gelen bilgilere göre, Barcelona mali krizin etkilerinden hâlâ kurtulmuş değil. Kulüp, yeni transferleri Dani Olmo’yu La Liga maçlarına henüz kaydedemedi. Barcelona’nın Olmo’yu kaydedebilmesi için bir veya daha fazla oyuncuyu satması gerektiği ifade ediliyor. Bu nedenle, İspanyol yıldızın La Liga lisansı henüz çıkarılamadı.

SADECE OLMO DEĞİL

Dani Olmo’nun yanı sıra Vitor Roque, Inigo Martinez, Clement Lenglet ve Eric Garcia gibi diğer önemli oyuncular da La Liga için kayıt yaptıramadı. Barcelona Sportif Direktörü Deco ve kulüp başkanı Joan Laporta, yeni sezonun resmen başlamasından önce bu soruna bir çözüm bulmak için zamanla yarışıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP