DOLAR 34,2556 0.04%
EURO 37,5975 -0.11%
ALTIN 2.924,860,13
BITCOIN 21517461.62103%
İstanbul
23°

AÇIK

16:09

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Banza 3 golle Trabzonspor'un en skoreri
9 okunma

Banza 3 golle Trabzonspor'un en skoreri

Süper Lig’de 8’inci hafta geride kalırken Trabzonspor, 7 maçta 9 puan toplayarak 10’uncu sırada yer alarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Sezona...

ABONE OL
Ekim 7, 2024 08:33
Banza 3 golle Trabzonspor'un en skoreri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk hedefiyle başlayan yeni sezona beklenmedik bir başlangıç yaptı. 2. haftada Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, yerine tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’i getirdi. Ancak milli ara öncesine kadar istenilen performans sergileyemeyen bordo-mavililer, moralsiz bir şekilde milli araya girdi.

Trabzonspor, transfer döneminde şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmuş olmasına rağmen, beklentilerin altında kaldı. Oynadıkları 7 maçtan sadece 1 galibiyet çıkaran Trabzonspor, 6 maçtan da beraberlikle ayrıldı ve sadece 9 puan topladı.

7 maçta 7 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 6 gol gördü. Simon Banza ve Okay Yokuşlu kafayla, Umut Bozok, Simon Banza (2), Visca ve Denswil ise ayaklarıyla gol attılar. Takım, Konyaspor maçında kazandığı bir penaltıdan yararlanarak gol buldu.

Trabzonspor, ilk yarıyı önde tamamladığı Konyaspor maçını kazandı ancak 2-0 geride başladığı Kayserispor maçını son dakikalarda attığı iki golle beraberlikle tamamladı. Bordo-mavililer, Sivasspor, Eyüpspor ve Gaziantep FK maçlarında gol atamadı. 4 deplasman maçında da berabere kalan Trabzonspor, sadece Hatayspor deplasmanında gol atabilmeyi başardı. Attıkları 7 golün 6’sı iç sahada geldi.

Takımda en skorer oyuncu, 3 golle Simon Banza oldu. Stefano Denswil, Okay Yokuşlu, Edin Visca ve Umut Bozok ise 1’er gol attılar. Denis Dragus, Enis Bardhi ve Anthony Nwakaeme ise 1’er asist yaptı. Trabzonspor, bu sezon 7 maçta 2 şutu direkten döndürdü.

Ligde gösterdiği performansla zirveden uzak kalan Trabzonspor, puan farkını 13’e çıkardı. Geçtiğimiz sezon aynı dönemde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 puanla 5. sırada bulunan Trabzonspor, bu sezon daha düşük bir performans sergiledi.

Hatayspor maçının ardından teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına 3 gün izin verdi. Trabzonspor, milli ara sonrası 9 Ekim’de sahasında oynayacağı Başakşehir FK maçının hazırlıklarına başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP