DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21571500.49497%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Banu Zorlu’dan iddialı açıklamalar! ‘Sahnede iç çamaşırı giymiyorum’
15 okunma

Banu Zorlu’dan iddialı açıklamalar! ‘Sahnede iç çamaşırı giymiyorum’

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu oldu. Zorlu, programda hem oyunculuk kariyeri hem de müzik hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 07:14
Banu Zorlu’dan iddialı açıklamalar! ‘Sahnede iç çamaşırı giymiyorum’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banu Zorlu, YouTube’da yayınlanan bir programa katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oyunculuk ve müzik kariyeriyle ilgili bilgiler paylaşan ünlü isim, özel hayatına dair de samimi düşüncelerini dile getirdi.

Haberin Devamı

“OLGUN ERKEKLE ASLA YAPAMAM”

Program sunucusu Kerimoğlu’nun “İdeal erkek nasıl olmalı?” sorusuna yanıt veren Banu Zorlu, tercihlerini net bir şekilde ifade etti. Renkli gözlü erkeklerden hoşlandığını söyleyen Zorlu, yaş konusunda ise 5-6 yaş küçük erkekleri tercih ettiğini belirtti. “Olgun erkek asla istemiyorum, yapamam,” diyen Zorlu, kadınların her yaşta enerjik olduğunu ve erkeklerin ise belli bir yaştan sonra oturaklılaştığını savundu. Bu nedenle tercihini genç erkeklerden yana kullandığını belirtti.

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

“İLİŞKİM KAPALI GİYİNMEMİ İSTEDİĞİ İÇİN BİTTİ”

Pınar Kerimoğlu’na samimi açıklamalarda bulunan Banu Zorlu, ikinci evliliğinde yaşadığı sorunları da anlattı. Eşinin çok kıskanç olduğunu ve kendisinden kapalı giyinmesini istediğini söyleyen Zorlu, bu durumun ilişkinin bitmesine sebep olduğunu belirtti. “Ben bunu özgürlüğün ele geçirilmesi olarak görüyorum. Olacak gibi değildi, bana hiç uygun değil,” dedi.

Haberin Devamı

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

“ELBET BİR GÜN ANNE OLACAĞIM”

Annelik hakkında da açıklamalar yapan Banu Zorlu, yumurtalıklarını dondurduğunu ve bir gün anne olmayı istediğini belirtti. “Elbet bir gün o işlem yapılacak ve anne olacağım. Ama önce bunun için bir baba lazım,” diyen Zorlu, hislerinin kuvvetli olduğunu ve yakın zamanda anne olacağına inandığını ifade etti. “Tabii ki bu işler kader kısmet, olacaksa elbet olur ama olmuyorsa da neden olmuyor demem,” dedi.

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

“SAHNEDE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİYORUM”

Pınar Kerimoğlu’nun, ünlülerin sahnede kıyafetleri altında iç çamaşırı giymediği iddiasını Banu Zorlu’ya yöneltmesi üzerine Zorlu şaşırtıcı bir yanıt verdi. “Sahne kıyafetlerinin altında iç çamaşırı giymiyorum. Tercih etmiyorum, kimsenin de giydiğini düşünmüyorum çünkü iz yapıyor ve gerçekten çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor,” diyen Zorlu, pantolon altından belli olan iç çamaşırı izlerine bile katlanamadığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP