DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21627780.42681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Bakan Memişoğlu Ankara’daki Kazada 5 Yaralının Durumu Biraz Kritik
6 okunma

Bakan Memişoğlu Ankara’daki Kazada 5 Yaralının Durumu Biraz Kritik

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:45
Bakan Memişoğlu Ankara’daki Kazada 5 Yaralının Durumu Biraz Kritik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, Ankara’da meydana gelen trafik kazası sonucunda 5 yaralının durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Memişoğlu, Adıyaman’da yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde meydana gelen kazanın 36 vatandaşı etkilediğini ve 9 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Kazada yaralanan 27 kişi hastanede tedavi görürken, 5’inin durumu kritik. Memişoğlu, “Tedavileri devam etmekte” dedi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Adıyaman’a çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldi. Memişoğlu’nu havalimanında Adıyaman Valisi Osman Varol, AK Parti milletvekilleri, belediye başkanı, üniversite rektörü, il sağlık müdürü, hastanenin başhekimi ve yerel yetkililer karşıladı. Memişoğlu, ilk olarak Adıyaman Valiliği’ni ziyaret etti. Vali Osman Varol’dan kentte yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Memişoğlu, daha sonra şehirdeki sağlık yatırımları hakkında koordinasyon toplantısına katıldı. Valilikteki toplantının ardından kent merkezinde ziyaret ettiği esnafa kolaylık dileklerinde bulunan Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki ‘Akıllı Hastane’ modeliyle inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni de inceledi.

img

Yolcu denize düştü! Trajik olay, tesadüfen başka bir turistin kamerasına yansıdı

img

Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat 2’ncisi

img

Tartışmalara son noktayı koydu

‘TEDAVİLERİ SÜRÜYOR’

Hastanedeki incelemelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Bakan Memişoğlu, Ankara’daki trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletti. Memişoğlu, “Depremin etkilediği en önemli şehirlerden biri olan Adıyaman’dayız. Burada depremle ilgili yaraları sarmaya ve eksiklerimizi görmeye geldik. Ancak öncelikli olarak Ankara’da meydana gelen trafik kazası var. 36 vatandaşımız etkilendi, maalesef 9’u rahmetli oldu. Allah’tan rahmet diyorum. Diğer hastalarımız hastanedeler. 5’inin durumu biraz kritik, tedavileri devam etmektedir” dedi. Deprem felaketinin ardından kentte oluşan yaraları sarmak için çalışan sağlık çalışanlarını kutlayan Memişoğlu, “Temel sağlık hizmetleri başta olmak üzere, eczanelerden, diş hekimlerine, hastanelerden, kurucu sağlık hizmetlerine kadar her şeyi daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Bunun için hep beraber uğraş içindeyiz ve milletimizden destek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı trafik Ankara Trafik Kazaları Sağlık Politika Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP