DOLAR 34,2606 0.04%
EURO 37,6321 0.04%
ALTIN 2.882,68-0,91
BITCOIN 2129872-2.33682%
İstanbul
22°

AÇIK

05:37

SABAHA KALAN SÜRE

Bakan Göktaş, Katledilen Genç Kızların Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi
10 okunma

Bakan Göktaş, Katledilen Genç Kızların Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

ABONE OL
Ekim 6, 2024 07:45
Bakan Göktaş, Katledilen Genç Kızların Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih’te surlardan atlayarak intihar eden ve intihar etmeden önce iki kadını öldüren Semih Çelik’in olayında hayatını kaybeden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in ailelerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ziyaret etti.

Bakan Göktaş, İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte önce Ayşenur Halil’in ardından İkbal Uzuner’in Eyüpsultan’daki evine giderek ailelere taziye dileklerini iletti. Ailelerin acılarını paylaşan Bakan Göktaş, onların yanında olduklarını vurguladı.

“İki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı”

Bakanlık ekiplerinin iki aileye de psikososyal destek sağladığı öğrenildi. Bakan Göktaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz! Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve kadın cinayetlerini engellemek için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. – ANKARA

Mahinur Özdemir Göktaş Semih Çelik Güvenlik Politika Sağlık Yerel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.