DOLAR 34,1216 0.29%
EURO 38,1229 0.15%
ALTIN 2.873,971,59
BITCOIN 2140775-1.00597%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Bafra’da Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Hediyeler Verildi
6 okunma

Bafra’da Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Hediyeler Verildi

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:38
Bafra’da Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Hediyeler Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen yaz Kur’an kursunun başarılı bir şekilde sona ermesiyle birlikte öğrenciler, emeklerinin karşılığını hediyelerle aldı.

5 ayrı sınıfta toplam 100 öğrenciye (5-17 yaş aralığında) farklı hediyeler dağıtılırken, kursun birincilerine Bafra İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Abdülkadir Kılıç tarafından bisiklet hediye edildi.

Abdülkadir Kılıç, 01 Temmuz – 16 Ağustos tarihleri arasında süren yaz Kur’an kurslarının, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi eğitim programlarının ilk aşaması olduğunu vurguladı. Bu kursların hem cami imamları tarafından yürütülen uzun dönem Kur’an öğretimi ve hafızlık programlarına hazırlık niteliğinde olduğunu, hem de çocukların dinimizle tanışmalarına olanak sağladığını belirtti.

Kılıç, velileri de çocuklarının kurslarda öğrendikleri bilgileri, görgüyü, kültürü ve peygamber ahlakını günlük hayatta da devam ettirmeleri konusunda teşvik etti. Uzun dönem eğitim döneminde de camilerle olan bağlantının kesilmemesi gerektiğini ve bu sayede çocukların milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişeceğini vurguladı.

Cami İmamı Fedai Köçmen, öğrencilerin başarılarını kutladı ve onları tebrik etti. Ayrıca, hediyelerin temininde destek olan mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti. Genç yaşta Kur’an okuma bilgisini edinen öğrencilerin hayatları boyunca mutlu olmalarını diledi.

Hacı Mahmut Sarı Cami’nde düzenlenen programa öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

samsun Bafra Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP