DOLAR 34,0186 -0.15%
EURO 38,1187 0.52%
ALTIN 2.831,311,02
BITCOIN 21199233.85423%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bafra ADEMye Dönem Sonu Sergisi Düzenlendi
21 okunma

Bafra ADEMye Dönem Sonu Sergisi Düzenlendi

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:39
Bafra ADEMye Dönem Sonu Sergisi Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’un Bafra ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) bahçesinde, dönem sonunda düzenlenen bir sergiyle kadınların elde ettiği beceriler sergilendi.

ADEM, kadınların sosyal, kültürel ve mesleki becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla aşçılık, tekstil, okuma yazma, el sanatları ve istihdamı artırmaya yönelik kurslar düzenledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden 6 usta öğretici, 3 ay boyunca 10 kurs salonunda 120 kursiyere eğitim verdi. Bu eğitimlerden 50 kursiyer başarıyla mezun oldu ve sertifika almaya hak kazandı.

Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgelerini törenle takdim etti.

Bafra Aile Destek Merkezi Koordinatörü Hatice Çelik, yaptığı konuşmada, “Bafra Kaymakamlığı, Bafra Aile Destek Merkezi ve Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın katkılarıyla ilçe Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak aşçılık, dikiş, el sanatları, okuma yazma ve hasta bakımı gibi kurslar açtık. Kurslarımızda, annelerin çocuklarından ayrı kalmamaları için oyun odamız da mevcut. 0-6 yaş aralığındaki çocuklar, anneleri kurs görürken oyun odasında eğlenceli vakit geçiriyor.” dedi.

Açılışın ardından davetliler, el sanatları sergisini gezdiler ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı samsun Bafra Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.