DOLAR 34,0875 0.19%
EURO 38,0858 0%
ALTIN 2.834,930,22
BITCOIN 21474673.46901%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı
9 okunma

Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:16
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevgililer Günü’nde aşklarını ölümsüzleştirmek için sevgililerinin isimlerini vücutlarına kazıyanlar, ayrılığın acı gerçekliğiyle yüzleşince dövme sildirme yoluna başvurdu.

Adana’da 14 Şubat’ta sevgilisi Melek’in adını koluna dövme yaptıran Hasan Tektaş, bir ay önceki ayrılığın ardından dövmeyi sildirmeye karar verdi. Tektaş, “Gitmeyecek dediğim insan gitti. Hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım. Üzülüyorum, gitti. Sildirirken çok acı veriyor ama onun gidişi daha çok acıttı,” dedi.

Tektaş’ın dövmesini silen kuaför Ercan Ocaklı ise, “Bugün insanların sevinmesi gerekirken bazı kişiler üzgün. Sevdikleri kızların isimlerini dövme yaptıran kişiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Bizlerde silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanındaki acı sevdiğin insanın gitmesinin yanında hiç can acıtmıyor. İnsanlara hayat sevdikçe güzel mesajını vermek istiyorum,” şeklinde konuştu.

Sevgililer Günü’nde aşklarını sonsuza dek birleştirdiklerine inananlar, ayrılık sonrası dövme sildirme telaşında, kalplerinde kalan yaralar kadar derin bir acıya tanıklık etti.

Sevgililer Günü Adana Güzellik Genel Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP