DOLAR 34,1146 0.28%
EURO 38,1233 0.16%
ALTIN 2.864,201,24
BITCOIN 21595222.34781%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
28 okunma

Çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de

İç sahada etkili performans gösteren Çaykur Rizespor, Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'yi misafir ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı...

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 10:35
Çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çaykur Rizespor, sezona Başakşehir ile berabere kalarak başladı ve geçen hafta Adana Demirspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 2 maçta 4 puana ulaştı. Benhur Keser’in sakatlığı dışında takımda önemli bir eksik yok. Emirhan Topçu’nun transferinden bonservis geliri elde edildi. Jonjo Shelvey, Adolfo Gaich ve Gustavo Sauer’in kiralık sözleşmeleri sona erdi. Emirhan’ın Beşiktaş’a transferinin ardından siyah-beyazlılardan Amir Hadziahmetovic ve Emrecan Bulut kiralandı. Forvet hattına Ali Sowe (kiralık), orta sahaya Giannis Papanikolaou ve Muhamed Buljubasic takviyeleri yapıldı. Sowe’un arkasında Dal Varesanovic, kanatlarda ise David Akintola ve Altin Zeqiri yer alıyor. Bu ikili, 2 maçta 37 şut attı. Özbek stoper Khusniddin Alikulov 2 golle, Danimarkalı sol bek Casper Höjer ise 2 asistle dikkat çekti.

Fenerbahçe ise geçen hafta Göztepe karşısında 90+5’te yediği golle 1 puanla yetindi. Sezona Adana Demirspor’u 1-0 yenerek başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda Lille engelini aşamayarak Avrupa Ligi’ne direkt katılma hakkı kazandı. Geçen hafta arasını Avrupa’da maç yapmadan geçirdi. Mert Hakan Yandaş (cezalı), Bright Osayi-Samuel (sakat), Rade Krunic ve Miha Zajc, deplasman kadrosunda yer almadı. Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İngiltere’de bulunuyor. Levent Mercan ise ilk kez maç kadrosunda yer alacak. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun sol bekte Jayden Oosterwolde, sağ bekte Mert Müldür ile başlaması kesin gibi görünüyor. Sakatlığından kurtulan Fred’in ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Hücumda Dusan Tadic ve Allan Saint-Maximin kanatlarda, merkezde ise Edin Dzeko formaya yakın. Dzeko’nun yerine Youssef En-Nesyri de tercih edilebilir.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Çaykur Rizespor iç sahada oynadığı son 10 lig maçında sadece 1 yenilgi (Fenerbahçe, 1-3) aldı. (5 galibiyet 4 beraberlik)

– Fenerbahçe’nin bu sezon oynadığı 6 resmi maçın 4’ü (90 dakika içinde) “KG VAR” oldu.

– Maçın hakemi Turgut Doman bu sezon 2 karşılaşma yönetti. (6 sarı kart – 1 kırmızı kart – 1 penaltı)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok tercih ettiği seçenek “Fenerbahçe kazanır” oldu! %61’lik kesim sarı-lacivertlilerin Rize’den 3 puanla döneceğini düşünüyor… %13’lük kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU

Doğrusunu söylemek gerekirse, Çaykur Rizespor oyun anlamında lige en güçlü başlangıcı yapan takımlardan biri. Fenerbahçe ise hala arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünsem de taraf bahsini tercih etmekten kaçınıyorum. Bence karşılıklı gol olma ihtimali yüksek.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Mislide

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP