DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150954-0.8878%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi’nde tören düzenlendi
27 okunma

Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi’nde tören düzenlendi

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 11:48
Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi’nde tören düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Aydemir Akbaş, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 88 yaşında aramızdan ayrılan Akbaş için Galatasaray Lisesi’nde anlamlı bir tören düzenlendi. Akbaş’ın tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı örtüldü, bu dokunaklı detay törene katılanları duygulandırdı.

Törene, sanat camiasından isimlerin yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Sinema Genel Müdürü Birol Güven de katıldı. Aydemir Akbaş’ın cenazesi Galatasaray Lisesi’nden uğurlandı. Akbaş’ın uzun yıllar kongre üyeliği yaptığı Galatasaray Lisesi, onun için özel bir anlam taşıyordu.

“Böyle bir dost yok mümkün değil”

Törende sanatçı İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş’ın vefatına çok üzüldüğünü belirterek, “Aydoş benim canımdı. Onun kalbini kırmadım, o da benim kalbimi kırmadı. En son beni bekledi. Yoğun bakıma ziyarete gittim yanına, yarım saat sonra vefat etti. Elimi dizine koydum, ‘Aydoş ben geldim’ dedim. Böyle bir dost yok mümkün değil” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise konuşmasında Aydemir Akbaş’ın Galatasaray’a olan bağlılığını vurguladı. Özbek, “Hayatımdaki her türlü değerden vazgeçerim ama Galatasaray’dan vazgeçmem” sözleriyle Akbaş’ın Galatasaray sevgisini anlattı. Özbek, “Onun için büyük bir Galatasaraylıyı, büyük bir sanatçıyı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Oyuncu Şafak Sezer, “Aydemir Akbaş ile çalışmaktan çok keyif aldığım değerli bir abimdi. Sinema sinema dedi, sinema ile de vefat etti. Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses Aydemir Akbaş Galatasaray istanbul Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP