DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21551570.38814%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Avukat Ebru Dönmez Ankara Barosu Başkanlığına Aday
12 okunma

Avukat Ebru Dönmez Ankara Barosu Başkanlığına Aday

ABONE OL
Eylül 5, 2024 09:57
Avukat Ebru Dönmez Ankara Barosu Başkanlığına Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

(ANKARA) – Avukat Ebru Dönmez, Ankara Barosu’nun önümüzdeki ay yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Dönmez, Avukat Hakları Grubu’nun Türkiye genelindeki avukatlara destek sağladığını ve yeni adli yılda da meslektaşlarının yanında olacağını belirtti.

Ankara Barosu, Ekim ayının ilk haftasında 68. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Avukat Hakları Grubu Başkan Adayı Dönmez, ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, hukuksuzluklara karşı mücadelelerini yoğunlaştıracaklarını ve avukatların mesleki sorunlarını çözmek için büyük bir çaba göstereceklerini söyledi.

Avukatların her türlü ihtiyacı için Avukat Hakları Grubu’na ulaşabileceğini vurgulayan Dönmez, adaylığıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ankara Barosu’nun 68. Olağan Genel Kurulu’nda Avukat Hakları Grubu olarak başkan adayı oluyorum. Baromuzun en iyi temsilcisi olacağımıza inanıyoruz. 2020 yılında kurulan Avukat Hakları Grubu, sadece bir seçim ekibi değil. Yüzlerce davayı üstlendik, bireysel başvurularda bulunduk ve bilgi edinme taleplerinde yer aldık. Meslek ve meslektaşlarımız için zaten aktif olarak çalışan bir ekibiz. Onların sorunlarını biliyoruz ve son dört yıldır baromuz ve meslektaşlarımız için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye genelinde her meslektaşımız, karakolda, adliyede veya ofisinde bir sorun yaşadığında Avukat Hakları Grubu’na kolaylıkla ulaşabiliyor. Her zaman yanlarında olduk.”

Dönmez, özellikle 0-5 yıl deneyime sahip avukatlara ücretsiz mesleki mali sigorta sağlayacaklarını da belirtti. Ankara’daki yedi adliyeye ulaşım sorununa dikkat çeken Dönmez, meslektaşların zaman yönetimini kolaylaştırmak için servis hizmetini geri getireceklerini ve Tek Adliye projesinin hayata geçirilmesi için kamuoyunda baskı oluşturacaklarını ifade etti. Baromuzun, meslektaşlarımızın ve yurttaşların ulaşabileceği bir “Baroda Uygulaması” projesini hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi. “Meslek ve meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Genç meslektaşlarımızı Genel Kurul’a bekliyoruz. Yeni adli yılda meslektaşlarımızın yanında, hukuksuzluğun karşısında olacağız. Kadın ve çocuk haklarına her zamankinden daha fazla destek vereceğiz.” dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ebru Dönmez Ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP