DOLAR 34,0055 -0.19%
EURO 38,0709 0.38%
ALTIN 2.825,980,84
BITCOIN 21536914.95251%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Avcılar’da İmalathane Yangını Kontrol Altına Alındı
8 okunma

Avcılar’da İmalathane Yangını Kontrol Altına Alındı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:14
Avcılar’da İmalathane Yangını Kontrol Altına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Avcılar ilçesindeki bir binanın zemin katında bulunan elektrik panosu üretimi yapan imalathanede çıkan yangın, çevredeki iş yerlerine de sıçradı. Yangın, bir mobilya fabrikasının bulunduğu 3 katlı binanın zemin katında saat 22.00 sıralarında başladı. Alevler hızla yayılarak tüm binayı kapladı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 8 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınabildi.

Yangınla ilgili olarak, mobilya fabrikasının çalışanları yangının elektrik panosu bölümünden çıktığını belirtti. Fabrika çalışanlarından Gürsel Bozkurt, yangının kendisinin de çalıştığı mobilya fabrikasına sıçradığını ve büyük hasara yol açtığını söyledi. Görgü tanığı Berhudan Adıbelli ise yangının elektrik panosu bölümünden başladığını ve 7 bin ile 10 bin metrekarelik alanı kapladığını ifade etti.

Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, binanın içindeki iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Avcılar İstanbul Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.