DOLAR 34,0186 -0.15%
EURO 38,1187 0.52%
ALTIN 2.831,311,02
BITCOIN 21199233.85423%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Atatürk Üniversitesi, Bilimsel Teşvik Töreni Düzenledi
11 okunma

Atatürk Üniversitesi, Bilimsel Teşvik Töreni Düzenledi

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 08:38
Atatürk Üniversitesi, Bilimsel Teşvik Töreni Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürk Üniversitesi, akademik başarılara verilen değeri bir kez daha gösteren Bilimsel Teşvik Törenini düzenleyerek, ulusal ve uluslararası platformda üniversitenin adını duyuran akademisyenlerini onurlandırdı.

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen araştırma faaliyetleri için Haziran ve Temmuz aylarında başvuruda bulunan öğretim üyeleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın elinden ödüllerini aldılar.

Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen törende, yayın, patent, proje ve firmalar ile öne çıkan akademisyenlere ödüllerini takdim eden Rektör Çomaklı, araştırma temelli çalışmalarından dolayı akademisyenleri kutladı.

“Başarılarınız Bizleri Gururlandırıyor”

Rektör Çomaklı, üniversite yönetimi olarak her türlü çabanın karşılığını vermeye çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Bilimsel Teşvik Törenlerimiz, değerli bilim insanlarımızı hem motive ediyor hem de başarılarını paylaşmamıza olanak tanıyor. Mensuplarımızın kurumumuzun daha da ilerlemesi için ortak hedefler doğrultusunda özverili bir şekilde çalıştıklarına inanıyorum. Yaz tatili dönemi nedeniyle Haziran ve Temmuz aylarına ait ödülleri bu törende bir araya getirerek, başarılarıyla bizleri gururlandıran akademisyenlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın başarılarının daha da artarak devam etmesini diliyorum.”

Tören öncesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin ile birlikte akademisyenlere bir sunum gerçekleştiren Rektör Çomaklı, üniversitenin akademik ve idari faaliyetlerini değerlendirerek, son yıllarda elde edilen başarıları ve gelişmeleri paylaştı.

Eğitim kalitesinin yükseltilmesi, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve uluslararası iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında yapılan çalışmaların önemini vurgulayan Rektör Çomaklı, ortak çabalarla Atatürk Üniversitesi’nin daha da yükseleceğine inandığını belirtti.

Bilimsel Teşvik Töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. – ERZURUM

Atatürk Üniversitesi Çomaklı Rektör Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.