DOLAR 34,0866 0.2%
EURO 38,1171 0.11%
ALTIN 2.842,070,46
BITCOIN 21764263.27799%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ataşehir’de İETT otobüsüne zincirleme kaza
8 okunma

Ataşehir’de İETT otobüsüne zincirleme kaza

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 07:35
Ataşehir’de İETT otobüsüne zincirleme kaza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ataşehır’de, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde saat 12.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, durağa yanaşmak üzereyken aniden yolun ortasında duran bir İETT otobüsüne, arkadan gelen bir kamyonet çarptığı görülüyor. Aynı anda, kamyonete de arkadan çarpan motosikletli bir kurye yaralandı.

Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar yaralı kuryeye yardım etmek için koştu. Bacağı motosiklet ile kamyonet arasında sıkışan kuryeyi kurtarmak için itfaiye ekipleri çağırıldı. Vatandaşlar, kuryeyi güneşten korumak için karton kolilerden bir güneşlik yaptılar.

Yaralı kurye Cengiz Çakır, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çakır’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı. Araçlar yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

img

Kıskanç koca, karısını ağzında bomba patlatarak öldürdü

img

Katliam gibi kazadan ilk görüntüler! Otobüs adeta bir ok gibi saplanmış

img

Barcelona’da kaybolan eski Katalan lider Carles Puigdemont için polis operasyon başlattı

ZİNCİRLEME KAZA KAMERADA

Olay yerine gelen ekipler, motosikletli kuryenin yaralandığı zincirleme trafik kazasının çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığını gördü. Görüntülerde, durağa yanaşmadan yolun ortasında duran İETT otobüsüne arkadan gelen kamyonetin çarpması ve aynı anda kuryenin kamyonete çarpması izleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP