DOLAR 34,2768 0%
EURO 37,4295 -0.19%
ALTIN 2.920,79-0,24
BITCOIN 22236253.4361%
İstanbul
18°

AÇIK

16:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ataşehir’de Ata Kafe’nin 4. Şubesi Açıldı
2 okunma

Ataşehir’de Ata Kafe’nin 4. Şubesi Açıldı

ABONE OL
Ekim 14, 2024 10:47
Ataşehir’de Ata Kafe’nin 4. Şubesi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ataşehir’de Ata Kafe’nin dördüncü şubesi kapılarını açtı. Her sabah saat sekizde açılan kafeler, gün içerisinde ortalama 1200 kişiye hizmet vermeyi hedefliyor. Çay, kahve, sandviç ve tatlı çeşitlerine ek olarak tost, hamburger ve köfte gibi lezzetler de uygun fiyatlarla sunuluyor. Çay, yalnızca 10 TL’ye satılıyor. Ata Kafelerde ödüllü kahveler, günlük üretilen pasta ve sandviçler de bulunuyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, açılışta yaptığı konuşmada, “Bu zor ekonomik dönemde sosyal belediyecilik anlayışımızı güçlendirmek ve değerli komşularımıza nefes alabilecekleri alanlar, mekanlar ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz” dedi.

‘SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ’

Ataşehir Belediyesi, ilçenin sakinlerine uygun fiyatlarla sosyal alanlar sunmayı hedefleyen projelerine bir yenisini daha ekledi. Ata Kafe’nin dördüncü şubesi, Atatürk Mahallesi’ndeki Amfili Park’ta açıldı. Belediye Başkanı Adıgüzel, Ata Kafelerin vatandaşlara uygun fiyatlı hizmetler sunduğunu vurguladı.

Adıgüzel, günümüzün ekonomik koşullarının herkesi zorladığını belirterek, “Eskiden dar gelirlinin bir simit, bir çayı vardı; ne yazık ki bugün o bile ellerinden alındı. Biz ise bu zor dönemde sosyal belediyecilik anlayışımızı güçlendiriyor, siz değerli komşularımıza nefes alabileceğiniz alanlar, mekanlar ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Adıgüzel, sosyal belediyecilik çalışmalarının yalnızca kafelerle sınırlı kalmadığını belirterek, “Bu kapsamda yürüttüğümüz sosyal projeler, eğitim faaliyetleri ve çeşitli etkinliklerle toplumun her kesimine ulaşmayı ve yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRECEK

Onursal Adıgüzel, dördüncü şubesinin açılışını gerçekleştirdikleri Ata Kafe hakkında şunları söyledi:

“Herkesin rahatça oturup sohbet edebileceği, dostlarıyla bir araya gelebileceği mekanlar oluşturmak bizim için çok önemli. Bu tür alanların dayanışma ve paylaşma kültürünü de güçlendirdiğine inanıyorum. Daha doyurucu ve lezzetli ürünlerle sizleri buluşturuyoruz. Yeni logomuz ise Ataşehir’in modern vizyonunu yansıtıyor. Ata Kafelerin sayısı artacak, yakında yeni şubeler de sizlerle olacak.”

ÖZEL İŞLETME HALKA AÇILDI

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Belediyenin imkanları halk için anlayışıyla yola çıkılarak, önceden özel bir işletme olarak hizmet veren mekan, belediye tarafından yeniden tasarlanıp sosyal tesis olarak kapılarını vatandaşlara açtı. Vatandaşlara uygun fiyatlı ürünleriyle rahat bir nefes aldıran Ata Kafe, yeni şubesinde tamamen yenilenmiş bir konseptle hizmet vermeye başladı. Logoda yapılan modern dokunuşlar ve zenginleştirilen menüsüyle, Ata Kafe hem görünümü hem de sunduğu lezzetlerle Ataşehir halkının vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor.”

4 YENİ ŞUBE AÇILACAK

Ata Kafeler, daha önce Barbaros Mahallesi’ndeki İnovata Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi, İçerenköy Mahallesi’ndeki İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Atatürk Mahallesi’ndeki Atapark’ta hizmet veriyordu. Yeni şube, birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Amfili Park’ta yer alarak, bu sosyal yapıyı daha da güçlendirecek. Hali hazırda hizmet veren 4 şubenin yanı sıra yakın zamanda açılması planlanan ve çalışmaların sürdürüldüğü 4 yeni şube de yolda. Ataşehir Belediyesi kafe konseptinin dışında yine yakın bir zamanda açılışını planladığı Ata Restoran için de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye yönetimi, bu alandaki ikinci konseptinde ise ‘Kent Lokantaları’ mantığında hizmet vererek, vatandaşlara sağlıklı uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmayı amaçlıyor.

GÜNDE BİN 200 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Ata Kafeler, her sabah saat sekizde kapılarını açarak günde ortalama bin 200 kişiye hizmet vermeyi hedefliyor. Kafelerde, çay, kahve, sandviç ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra tost, hamburger ve köfte gibi lezzetler de sunuluyor. Uygun fiyatlı menüde çay 10 TL’ye içilebiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ataşehir Çay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.