DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21314391.48242%
İstanbul
25°

AÇIK

16:11

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ataşehir’de Apartman Çatısında Yangın
7 okunma

Ataşehir’de Apartman Çatısında Yangın

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:38
Ataşehir’de Apartman Çatısında Yangın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ataşehir’de 4 katlı bir apartmanın çatısında tadilat sırasında meydana gelen bir tüp patlaması, iki apartmanın çatısının alevlere teslim olmasına neden oldu.

Olay, İstanbul’un Ataşehir ilçesindeki Mevlana Mahallesi’nde Alper Sokak üzerinde öğleden sonra 13.30 sıralarında yaşandı. 4 katlı bir apartmanın çatısında tadilat sırasında patlayan bir tüp, yangının başlamasına sebep oldu. Yangın hızla yayılarak çatıyı tamamen kapladı ve alevler yan binada bulunan 3 katlı başka bir apartmanın çatısına da sıçradı.

Olayı görenler, hızla itfaiye ekiplerine haber verdi ve apartman sakinleri güvenlik amacıyla binaları boşalttı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmasının ardından alevler kontrol altına alındı.

Yangında ölen veya yaralanan olmaması sevindirici bir haber. Ancak, iki apartmanın çatısı kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridiyle kapatarak güvenlik önlemleri aldı ve sokaktaki vatandaşların uzaklaşmasını sağladı. Yangının nedenlerine dair detaylı bir inceleme başlatıldı.

Olayı gören Özgür Taylan Saygılı, “Çatıda tadilat sırasında tüp patlaması sonucu alevler çıktı. Cilaların tutuşmasıyla yangın hızla yayıldı ve tüm çatıyı sardı. Alevler yan binaya da sıçradı. Çatılar kül oldu ama çok şükür can kaybı yaşanmadı” dedi.

Ataşehir'de Apartman Çatısında YangınKaynak: İhlas Haber Ajansı / MEHMET GÜZEL – 3.Sayfa

İstanbul Ataşehir Güvenlik İtfaiye 3-sayfa Yaşam Kaza

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.